Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Zona Alta

Zoek naar nieuwe panden

Zona Alta

Lucas Fox biedt een excellente selectie vastgoed aan in Zona Alta, te koop en te huur, gaande van designer appartementen en mooie gerenoveerde stadswoningen tot unieke half-open-bebouwde eigendommen met periodieke eigenschappen en spectaculaire villa's met privé tuinen en zwembaden.

Lucas Fox Barcelona

Woningen en onroerend goed te koop in Zona Alta – Lucas Fox

Geselecteerde woning in Zona Alta

Niet echt wat u zoekt?
Bekijk meer eigendommen te koop in Zona Alta

Zona Alta wordt gezien als de meest bevoorrechte woonwijk van Barcelona. Hier staan prachtige herenhuizen en elegante appartementsblokken langs rustige groene lanen. Hier vindt u ook een aantal van de meest toonaangevende internationale scholen van de stad zoals de Benjamin Franklin School en ook Duitse en Amerikaanse scholen. Bovendien zijn hier een aantal toonaangevende bedrijven zoals ESADE, IESE en enkele van de beste zorginstellingen gevestigd. Dit heeft ervoor gezorgd dat Zona Alta een zeer populair gebied is voor internationale gezinnen die naar Barcelona verhuizen.

Zona Alta behoort tot Barcelona's meest exclusieve buurt, inclusief Sarrià-Sant Gervasi, El Putxet, Les Corts, Tres Torres, Turó Park en de prestigieuze buurt van Pedralbes. 

Lucas Fox heeft een grote hoeveelheid aan vastgoed in Zona Alta te koop en te huur, met onder andere modernistische villas en luxueuze appartementen, meestal omgeven door natuur en met spectaculaire zichten boven Barcelona. 

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Zona Alta.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Zona Alta.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Head Office

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
info@lucasfox.com

Recent bekeken woningen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst