Afbeelding van het onroerend goed
VIG27400
250.000 €
Perceel Te koop
19 afbeeldingen beschikbaar
VIG27400
250.000 €
Perceel Te koop

Perceel te koop in Pontevedra, Galicia

  • Perceeloppervlakte 2.000m²

Goede gelegenheid om een perceel van in totaal 2.000 m² te verwerven, gelegen op het zuidoosten met de mogelijkheid om één of twee villa's te bouwen.

Ruime hoekkavel van in totaal 2.000 m² op het zuidoosten gelegen in een woonwijk van Gondomar Pontevedra. Het perceel is gemakkelijk bereikbaar via de doorgaande lokale wegen, gelegen in een rustige en besloten omgeving omgeven door groen. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand en 10 minuten van het stadscentrum van Gondomar.

Het perceel biedt de mogelijkheid om een huis te bouwen van maximaal 550 m². Het profiteert van een fantastisch zuidoostelijk en westelijk aspect. Tevens is er de mogelijkheid om het pand op te splitsen in twee percelen en twee woningen te bouwen. Ook beschikt het pand over natuurlijk bronwater. Er loopt een lopend project voor een designwoning van in totaal 300 m².

De locatie is geschikt voor iedereen die land wil kopen en zijn droomhuis wil bouwen in een aangename en rustige woonwijk of voor een projectontwikkelaar die twee villa's wil kopen en bouwen.

Neem contact op met Lucas Fox voor meer informatie over het project.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Dichtbij openbaarvervoer
  • Uitzicht

Ligging

Borreiros, Gondomar is een klein charmant stadje landinwaarts tussen de steden Nigran en Baiona.

Het gebied van Gondomar is populair in het zomerseizoen, vanwege de nabijheid van de kuststranden in Nigran en Baiona. Het perceel ligt op korte rijafstand van het stadscentrum (10 minuten).

Gondomar heeft snelle toegang tot de belangrijkste snelwegen die verbinding maken met de rest van Galicië en ligt op 22 km van de Portugese grens.

  • Vigo stad: 32 km
  • Playa America: 8 km
  • Baiona: 9 km
  • Portugal: 22 km
VIG27400
250.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst