LFP1107 Verkocht
Prijs op aanvraag Retail Verkocht

Excellent Retail te koop in Lisbon City, Portugal

  • Woonoppervlakte 106m²

Een keuze aan winkels met een aantrekkelijke voorgevel op een drukke straat met veel passerende handel - waaronder de beroemde tram 28. Dicht bij de historische wijken Barrio Alto, Santos, Chiado en Sao Bento.

Deze commerciële gebouwen die te koop zijn in Lissabon zouden een uitstekende gelegenheid zijn voor een high-end retailonderneming die klanten uit de ontwikkeling van het O Palacio Mesquitela aanspreekt, evenals passerende handel vanuit de drukke straat. Fantastische locatie in het historische hart van Lissabon - een gebied dat bekend staat om zijn cafécultuur en ambachtelijke winkels.

Ook beschikbaar in dezelfde ontwikkeling zijn loft-stijl met 1 slaapkamer appartementen, 2-slaapkamer en 3-slaapkamer appartementen en een 4-slaapkamer penthouse.

Indeling

Elk van de vier winkelunits is uniek in ontwerp, ze hebben allemaal twee toiletten, grote ramen en uitstekende winkelruimtes. De winkels variëren in grootte van 74,63m2 tot 106,16m2.

Elke unit heeft een eigen parkeerplaats binnen de ontwikkeling

Extra's

- uitstekende locatie in het gewilde district van Santa Catarina

- stijlvolle interieurs met hoogwaardige afwerkingen

- gevestigd in een historisch gebouw met een originele gevel

- grote blootstelling aan passerende handel

- twee toiletten

- parkeren

Ligging

'O Palacio Mesquitela' ligt in de populaire wijk Santa Catarina in Lissabon, dicht bij alle voorzieningen van deze kosmopolitische hoofdstad.

De uitzonderlijke locatie is een opvallende functie. Historische culturele wijken zoals Barrio Alto, Santos, Chiado en São Bento liggen op slechts een korte loopafstand en slechts een paar stappen verwijderd van de ontwikkeling is de iconische tram nummer 28 die de stad doorkruist door de sfeervolle geplaveide straten van Prazeres naar Graça .

Calçada do Combro is een gebied van Lissabon dat bekend staat om een ​​aantal vorstelijke gebouwen en de grootse architectuur van weleer , terwijl Alto de Santa Catarina Belvedere een prachtig uitzicht over de rivier de Taag biedt .

Bekijk meer woningen om te kopen in Lissabon

LFP1107

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst