MADR10839
4,600 Per maand Appartement Te huur Nu beschikbaar! Minimale huurperiode: 12 maanden.

Excellent 2 Slaapkamer Appartement te huur in Recoletos, Madrid

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 174m²

Een nieuw te bouwen appartement met 2 slaapkamers te huur op een uitzonderlijke locatie, op slechts een paar meter van Parque del Retiro en de Puerta de Alcalá, in de wijk Recoletos van Madrid.

Dit appartement van 174m² bevindt zich in een nieuw gebouw in een van de meest gevraagde gebieden van Recoletos, in de buurt van de Milla de Oro, Parque del Retiro en Puerta de Alcalá.

Het bestaat uit een grote woon-eetkamer met een semi-open keuken. Naast het zijn de 2 slaapkamers, die beide een eigen badkamer zijn.

Een ideaal huis voor iedereen die op een uitzonderlijke locatie in een nieuw appartement wil wonen.

Eigenschappen

  • Exterior

Indeling

  • Woon-eetkamer met semi-open keuken
  • 2 slaapkamers met eigen badkamer

Ligging

Het appartement is te vinden in een van de meest gevraagde gebieden van Recoletos, in de buurt van de Milla de Oro, de Calle Serrano, Parque del Retiro, Puerta de Alcalá en de Paseo de Recoletos. Het is een woonwijk en de straat heeft weinig verkeer, het geniet ook van allerlei uitgaansgelegenheden, luxe winkels en de beste restaurants.

De metrohaltes Retiro, Serrano en Banco de España zijn in de buurt, evenals het treinstation Recoletos en verschillende buslijnen die het gebied met andere delen van de hoofdstad verbinden.

MADR10839 €4,600 Per maand

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst