AND50825 580.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Escaldes, Andorra

  • Perceeloppervlakte 498m²

Perceel met uitstekende ligging en voorlopig project voor een eengezinswoning te koop in Escaldes, Andorra

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Panoramisch zicht
  • Dichtbij internationale scholen

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert met genoegen dit perceel met een voorlopig project voor de bouw van een huis in Escaldes, Andorra, op een exclusieve locatie midden in de natuur, maar met gemakkelijke verbinding met andere punten, zoals skigebieden.

Het is een uitgestrekt perceel van 498 m² met een fantastisch uitzicht op de bergen. Wat het voorlopige project betreft, wordt de mogelijkheid geboden om een villa te bouwen met een oppervlakte van ongeveer 345 m², waarbij gebruik wordt gemaakt van de helling van het perceel. Het is bedacht met een modern design, met de beste materialen en in neutrale tinten. Op dezelfde manier zullen er grote ramen van vloer tot plafond worden opgenomen, om het meeste uit natuurlijk licht en oriëntatie te halen, naast het profiteren van exclusieve uitzichten. Het zou verdeeld worden over drie verdiepingen: begane grond, eerste verdieping en begane grond.

Op de begane grond zou het daggedeelte worden gehuisvest, met een zeer grote woon-eetkamer met open keuken met centraal eiland. Deze kamer zal grote ramen hebben, waardoor natuurlijk licht binnenkomt en een fantastisch uitzicht op de bergen biedt. De verdieping zou gecompleteerd worden met een gastentoilet en een pantry.

Op de eerste verdieping bevindt zich alleen het nachtgedeelte, met drie tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer.

Tenslotte biedt de begane grond toegang tot de woning en de garage met capaciteit voor drie auto’s.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit mooie project of voor een bezoek.

Perceel te koop

Escaldes: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in een zeer rustige en nabije woonwijk in de parochie van Escaldes-Engordany, op slechts een paar minuten van het centrum van de stad. Het ligt dicht bij een breed scala aan diensten, zoals restaurants, winkels en winkelcentra. Er zijn ook het hele jaar door activiteiten beschikbaar om optimaal van de natuur te genieten.

AND50825 580.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Escaldes

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen