Afbeelding van het onroerend goed
Gereserveerd
AND27244
548.625 €
Perceel Te koop
6 afbeeldingen beschikbaar
AND27244
548.625 €
Perceel Te koop

Perceel te koop in La Massana, Andorra

  • Perceeloppervlakte 750m²

Perceel te koop, ideaal voor de bouw van een villa, halfvrijstaande woning of iets dergelijks, gelegen in een rustige ontwikkeling, vlakbij het prachtige skigebied Pal, Vallnord, in Andorra.

Bouwgrond van 750 m² met toegang voor voertuigen te koop in het mooie dorpje Anyos, in een prachtige natuurlijke omgeving. Het ligt op 5 minuten van La Massana, 10 minuten van het skigebied Vallnord en 20 minuten van Andorra la Vella, met zijn winkelcentra. De nabijheid van het centrum van Andorra en La Massana zorgt voor een uitstekende communicatie, perfect om te skiën in de winter en te ontspannen tijdens de lange droge Andorraanse zomers.

Het perceel meet 750 m² en biedt de mogelijkheid om een villa of een half vrijstaande woning te bouwen, met een maximale hoogte van 8 meter boven de grond. Daarnaast is een maximale bebouwing (bezetting) van 33% van het perceel op de grond en 100% in ondergrondse vloeren toegestaan.

Ten slotte profiteert het perceel van een bevoorrechte positie en een prachtig uitzicht op het Anyos-bos.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit perceel in Anyos.

Extra's

  • Indrukwekkende uitzichten
  • Privacy
  • Idyllische locatie

Ligging

Dit perceel is gelegen op de natuurlijke plek van Anyos, in de bergen op slechts 100 meter van een prestigieus omgeven door bossen. Het is echter slechts 5 minuten van La Massana, met al zijn voorzieningen. De skipistes van Vallnord de Pal liggen op 15 minuten rijden.

Het pittoreske stadje La Massana, een van de mooiste van Andorra, ligt verscholen in de plooien van de heuvels, met het centrum van de hoofdstad en zijn winkelcentra op slechts 5 kilometer afstand. De pistes liggen letterlijk om de hoek met een kabelbaan naar het nabij gelegen skigebied Pal op de top van de heuvel. Lokale voorzieningen zijn ook uitstekend, met een zwembad, een fitnessruimte en verschillende bars en restaurants van topkwaliteit. Het centrum van Andorra ligt op 15 minuten afstand en er is een internationale school op minder dan 10 minuten.

AND27244
548.625 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst