AND50389 1.584.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in La Massana, Andorra

  • Perceeloppervlakte 1.399m²

Ideaal perceel voor de bouw van een eengezinswoning te koop in een rustige woonwijk, vlakbij het centrum van het charmante stadje Anyos

Wat je moet weten over deze perceel

Bouwgrond van 1.399 m² te koop in het prachtige stadje Anyos, in een prachtige natuurlijke omgeving. Het ligt op 5 minuten van het centrum van La Massana en op 10 minuten van Andorra la Vella, met zijn winkelcentra. De nabijheid van het centrum van Andorra, La Massana en Ordino zorgt voor uitstekende verbindingen, perfect om te skiën in de winter en te ontspannen tijdens de lange, droge Andorrese zomers.

Het perceel meet 1.399 m² geconsolideerde grond en biedt de mogelijkheid om een toekomstig project uit te voeren voor de bouw van een of meer eengezinswoningen met een bebouwbaarheidsindex van 0,80.

Een uitstekende gelegenheid om uw droomhuis te bouwen, op een rustige locatie dicht bij alle voorzieningen en op een paar meter lopen van het centrum van Ordino. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit perceel.

Perceel te koop

Extra's

  • Geweldige bezoeken
  • Goede blootstelling aan de zon
  • Privacy
  • Idyllische en exclusieve locatie

La Massana: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in de natuurlijke enclave Anyos, in de bergen op slechts 100 meter van een prestigieuze urbanisatie omgeven door bossen. Het is een zeer exclusieve locatie, dankzij de nabijheid van het centrum en het beperkte aantal buren.

Het pittoreske stadje Anyos, een van de mooiste dorpen van Andorra, ligt verborgen in de plooien van de heuvels. Op dezelfde manier heeft het een internationale school op 5 minuten afstand.

AND50389 1.584.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in La Massana

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen