AND34561 803.949 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Ordino, Andorra

  • Perceeloppervlakte 503m²

Deze woning maakt deel uit van de ND TERRES DE NICOLAU Huizen / Villa's, Ordino, Andorra ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Ideaal perceel voor de bouw van een gezinswoning te koop in een rustige woonwijk, dicht bij het centrum van het charmante stadje Ordino.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Panoramisch zicht

Wat je moet weten over deze perceel

Bouwgrond van 500 m² te koop in het mooie stadje Ordino, in een prachtige natuurlijke omgeving. Het ligt op 5 minuten van Ordino, 20 minuten van het skigebied Ordino-Arcalís en 20 minuten van Andorra la Vella, met zijn winkelcentra. De nabijheid van het centrum van Andorra, La Massana en Ordino, maken het perfect om te skiën in de winter en te ontspannen tijdens de lange droge Andorrese zomers.

Het perceel meet 500 m² volgroeide grond en biedt de mogelijkheid om een toekomstig project uit te voeren om een gezinswoning te bouwen met een bouwindex van 0,80. Ook wordt de mogelijkheid geboden om aangrenzende percelen te verkrijgen.

Een uitstekende gelegenheid om uw droomhuis te bouwen, op een rustige locatie dicht bij alle voorzieningen en op een paar meter lopen van het centrum van Ordino.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit perceel.

Perceel te koop

Extra's

  • Geweldige bezoeken
  • Goede blootstelling aan de zon
  • Privacy
  • Idyllische locatie, zeer centraal en exclusief

Ordino: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in de natuurlijke omgeving van Ordino, in de bergen, op slechts 100 meter van een prestigieuze ontwikkeling omringd door bossen. Het is echter slechts 5 minuten lopen van de parochie van Ordino en allerlei diensten en voorzieningen van topkwaliteit. Het is een zeer exclusieve locatie, dankzij de nabijheid van het centrum en het beperkte aantal buren.

Het pittoreske stadje Ordino, een van de mooiste dorpen van Andorra, ligt verscholen in de plooien van de heuvels, met het centrum van de hoofdstad en zijn winkelcentra op slechts 8 kilometer afstand en de skipistes van Ordino-Arcalís op 20 minuten met de auto. Evenzo heeft het een internationale school op 10 minuten afstand en een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer.

AND34561 803.949 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ordino

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen