Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
PRT5642
1.150.000 €
Appartement Te koop
12 afbeeldingen beschikbaar
PRT5642
1.150.000 €
Appartement Te koop

Excellent 3 Slaapkamer Appartement te koop in Lisbon City, Portugal

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Plattegrond 106m²

Deze woning maakt deel uit van de Ourique Presitge Gebouwen, Lisbon City, Portugal ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Lisbon City, Portugal beschikt over prijzen vanaf €1,150,000

Deze unieke nieuwbouwproject in Lissabon biedt een selectie van appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers die opvallen door hun verfijnde en stijlvolle design en hoogwaardige afwerking. De woningen combineren comfort en gemak met een luxe levensstijl.

Een opvallend kenmerk van de woningen zijn de terrassen met een prachtig uitzicht op Lissabon en de perfecte ruimte om te ontspannen en te genieten van de unieke locatie, in de buurt van de rivier de Taag en de groene heuvels van Monsanto. Het prachtige dakterras heeft een zwembad, een fitnessruimte en veel ruimte om te ontspannen.

Campo de Ourique is rijk aan historische en culturele traditie en een gastvrije en huiselijke sfeer, een ideale keuze voor een nieuw huis in Portugal.

Eigenschappen

  • Plattegrond 106m²

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen in het hart van Lissabon, omringd door cafés, gastronomische restaurants, groene ruimten en een hele reeks winkels. Het gebied biedt alles wat je zou hopen voor een leven in de stad met een duidelijk traditioneel gevoel.

PRT5642
1.150.000 €
Appartement Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Lisbon City

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst