OPO41313
700.000 €
Perceel te koop
OPO41313
700.000 €
Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Porto, Portugal

  • Perceeloppervlakte 2.644m²

Perceel van 2644,00 m2 in Mindelo, met een goedgekeurd project voor de bouw van een Aparthotel, gelegen op de 1e lijn van de zee

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Eerste lijn zee
  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Exterior
  • Constructed area 808m²

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert een aanwinst met een unieke locatie, tegenover de zee op het strand van Mindelo.

Voor dit object is een architectonisch project goedgekeurd voor de bouw van een aparthotel.

Het gemeentebestuur van Vila do Conde heeft bijzondere belangstelling en genegenheid voor dit project, gezien het gebrek aan eenheden in dit gebied.

Op deze manier pleit het stadsbestuur voor een nieuwe visie op stadsplanning, stelt alles in het werk en stedelijke oplossingen met potentiële promotors om de stad te bouwen en ook te maken.

Deze nieuwe visie en dit nieuwe beleid is bedoeld om waarde toe te voegen aan particuliere projecten, met het oog op het maximaliseren en waarderen van de troeven ervan, waardoor de te ontwikkelen projecten van grotere en betere kwaliteit worden en zo iedereen die van dit project profiteert ten goede komt.

Het project is ingevoegd op een perceel grond van 2644,40 m 2 , omvat een inzetgebied van 259,50 m 2 en een bruto bouwoppervlak van 807,90 m 2 .

Het project omvat een gebouw met drie verdiepingen en volgt een programma van één verdieping onder de grond voor parkeren en twee verdiepingen boven de grond voor eenheden voor gebruik in aparthotels.

Deze troef is gelegen in het Mindelo-gebied en confronteert het dorp Mindelo met al zijn huizenclusters die typisch zijn voor een kustgebied, het beschermde regionale landschap van het ornithologische reservaat en de uitgestrekte voorkant van de Atlantische zee.

Het profiteert van de nabijheid van lokale winkels, restaurants, strand met terrassen, metrostation dat snelle, comfortabele en directe toegang tot de luchthaven en de stad Porto mogelijk maakt, evenals toegang tot de A28, Vila do Conde Outlet op 5 minuten afstand, kustwegen, luchthaven en 30 minuten van de stad Porto.

Het ligt ook heel dicht bij Vila do Conde, met zijn charmante, goed onderhouden historische centrum en aantrekkelijke restaurants die een uitstekende keuken bieden, met de nadruk op zee- en riviervis.

Het is ook een "toevluchtsoord" voor surfers en mensen die welzijn en natuur waarderen.

Het project ontwikkelt een enorm investeringspotentieel voor aparthotels, rust- en ziekenhuisondersteunende eenheden, evenals voor toeristische accommodatie.

Perceel te koop
OPO41313 Perceel te koop

Indeling perceel

Terrein van 2644,00 m 2 , met een goedgekeurd project voor de bouw van een souterrain bestemd voor parkeren en twee bovengrondse verdiepingen, bestemd voor een aparthotel

Porto: Omgeving en ligging van de woning

20 meter van het strand van Mindelo.

Naast het Regionaal Beschermd Landschap Kust

6 minuten van de A28

30 minuten van de stad Porto

OPO41313
700.000 €
Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Porto

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst