In prijs verlaagd
ALI29818
1.950.000 €
Huis / Villa Te koop
39 afbeeldingen beschikbaar
ALI29818
1.950.000 €
Huis / Villa Te koop

Excellent 7 Slaapkamer Huis / Villa te koop in Alicante ciudad, Alicante

 • Slaapkamers 7
 • Badkamers 3
 • Woonoppervlakte 811m²
 • Perceeloppervlakte 372ha

Een uniek jachtlandgoed met 150 jaar geschiedenis, gelegen in de gemeente Monovar.

La Zafra, een uniek jachtlandgoed met 150 jaar geschiedenis, gelegen op het perceel van 372 hectare met oa Sierra de las Pedrizas. Het pand is uniek vanwege zijn privacy en wilde natuur, er zijn verschillende trekkingwortels op de bergen, een van de toppen biedt een 360-graden panoramisch uitzicht op de steden grenzend aan de provincie Alicante, en vanaf de top van de berg kunt u zien de Middellandse Zee.

De gebieden van het landgoed herbergen verschillende soorten vegetatie, zoals dennen-, olijf-, amandelbomen en mediterrane aromatische planten. Het land is geclassificeerd als beschermd onbebouwd land. Er zijn 2 wateraandelen van de Percamp-irrigatiegemeenschap, die ze schatten op 400 kubieke meter per jaar, maar dat is uitbreidbaar.

Momenteel is het een particulier jachtreservaat, dat deel uitmaakt van een groot natuurgebied met een oppervlakte van 750 hectare. Het reservaat wordt ook gebruikt voor de jacht op klein wild.

Het heeft een ruim herenhuis in het centrum van een landgoed met een oppervlakte van 811 vierkante meter. Deze plek is ideaal voor diegenen die zich in een privéruimte willen bevinden, omringd door landschappen en open ruimtes. Hier kan je fantasie de vrije loop om een ​​landhotel, stallen, een mini-wijnmakerij met druivenoogsten van Mascatel of een andere vrijetijdsbesteding voor een gezonde levensstijl te creëren.

Het pannendak van de woning is onlangs gerenoveerd voor goed onderhoud. Het heeft een gemetselde dragende muurconstructie die het stabiliteit geeft en de vloeren zijn gemaakt van vernieuwde houten balken. Het interieur is uitgevoerd in een rustieke stijl, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen.

Het hoofdhuis heeft verschillende renovatiemogelijkheden, afhankelijk van toekomstige plannen voor deze woning. Momenteel heeft het gebouw van 2 verdiepingen een gesloten rechthoekige vorm met een binnenplaats in het midden en is het verdeeld in 2 doorlopende ruimtes die op beide verdiepingen met elkaar communiceren. Het woongedeelte waarvan 7 slaapkamers, 3 badkamers, 2 keukens, 1 ruime woonkamer in jachtstijl met open haard en een trap die de 2 verdiepingen met elkaar verbindt. Het tweede deel van de woning wordt momenteel niet gebruikt en biedt de mogelijkheid om er naar eigen inzicht een ruimte van te maken.

Deze werkelijk unieke woning is perfect voor iemand die op zoek is naar een plek om weg te komen met totale privacy, omringd door ongerepte natuur en bergen op slechts 30 km afstand van Alicante. Deze regio staat bekend om de Moscatel-druiven en amandelvelden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om het pand te bezoeken.

Eigenschappen

 • Uitzicht op de bergen
 • Tuin
 • Natuurlijke lichtinval
 • Barbecue
 • Open haard
 • Volledig uitgeruste keuken

Indeling

 • 7 slaapkamers
 • 3 badkamers
 • 2 keukens
 • 1 ruime woonkamer in jachtstijl

Ligging

Het landgoed is gelegen in de gemeente Monovar, een stad in het zuidoosten van Spanje, in de Valenciaanse Gemeenschap, provincie Alicante, regio Medio Vinalopo. Bevolking - 12 800 mensen.

De gemeente ligt op 30 km van Alicante. Deze gemeente is te bereiken via de snelwegen A3 vanuit Madrid en de A7 vanuit Valencia, ze hebben ook een halte voor het hogesnelheidstreinstation, AVE, en de luchthaven van Alicante op 45 km afstand.

ALI29818
1.950.000 €
Huis / Villa Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alicante ciudad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst