ALI19099
750.000 €
Gebouw Te koop
20 afbeeldingen beschikbaar
ALI19099
750.000 €
Gebouw Te koop

Gebouw te koop in Alicante ciudad, Alicante

  • Woonoppervlakte 438m²

Gebouw met renovatieproject en restaurantvergunningmogelijkheden in Alicante.

Dit gebouw ligt in het hart van de oude binnenstad van Alicante, dicht bij de kathedraal van San Nicolás, kunstgalerijen en een uitstekend aanbod aan bars en restaurants.

Een renovatieproject heeft het mogelijk gemaakt om 2 verdiepingen te bouwen met de volgende verdeling. Begane grond met hal, café / restaurant, keuken en toiletten. Een binnenlichtbron zorgt voor uitstekend licht en ventilatie. De eerste en tweede verdieping om 4 slaapkamers met elk een bijbehorende badkamer te maken en de derde verdieping heeft drie slaapkamers met badkamers. Het dakterras en de bar, een zwembad mogelijkheid, biedt een fantastisch uitzicht op het beroemde kasteel van Santa Barbara. Deze plek is perfect om te genieten van het benijdenswaardige klimaat van Alicante.

Het gebouw had een restaurantvergunning, mogelijk om te vernieuwen.

Een fantastische investeringskans. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eigenschappen

  • Hoge plafonds
  • Natuurlijke lichtinval
  • Gemeenschappelijk terras
  • Exterior
  • Renovatie object

Indeling

Gebouw momenteel verdeeld over 2 verdiepingen plus dakterras.

Ligging

Santa Cruz is een heuvelachtig gedeelte van de oude stad van Alicante, beroemd om zijn bruisende nachtleven en kronkelende straatjes vol met cocktail- en tapasbars. Een van de meest emblematische gebouwen zijn de kathedraal van San Nicolás met zijn blauwe koepel en het majestueuze stadhuis, geflankeerd door de ruïnes van middeleeuwse muren. Het Gravina Fine Arts Museum is gevestigd in een oud paleis en het spectaculaire MACA-complex organiseert hedendaagse kunsttentoonstellingen.

Het gebouw ligt op slechts 5 minuten lopen van de centrale markt, 10 van Plaza Luceros, 15 van het bus- en treinstation en 20 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

ALI19099
750.000 €
Gebouw Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alicante ciudad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst