ALI48808 6.900.000 € Wijngaard te koop

Excellent wijngaard te koop in Alicante ciudad, Alicante

 • Plattegrond 3.694m²
 • Perceeloppervlakte 235ha

Wijnschat te koop: Vivanza Winery - Honderdjarige geschiedenis, hoogwaardige technologie en wereldwijde export

Belangrijkste eigenschappen wijngaard

 • Uitzicht op de bergen
 • Plattegrond 3.694m²
 • Constructed area 3.694m²

Wat je moet weten over deze wijngaard

Investeer in een juweel van Spaans wijnerfgoed! We bieden de prestigieuze Vivanza Winery te koop aan, een unieke kans om de wereld van de hoogwaardige wijnbouw te betreden. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, is dit wijnhuis getuige geweest van de passie en inzet van generaties die zich toelegden op oenologische uitmuntendheid.

Strategisch gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de felbegeerde herkomstbenamingen Jumilla en Alicante, is Vivanza Winery een integraal onderdeel geweest van de wijngeschiedenis van de regio. Op de hellingen van de imposante berg Carche, waar mevrouw Josefa Verdú, een wijnbouwliefhebber, uitstekende oogsten en wijnen van hoge kwaliteit behaalde, smelten traditie en innovatie samen om wijnen te creëren die verhalen van generaties vertellen.

De boerderij "La Alberquilla", met ongeveer 235 hectare, is de levende getuigenis van deze historische erfenis. Hier, tussen de wijngaarden, amandelbomen, olijfboomgaarden en bergen, garanderen het klimaat en de specifieke bodem de uitmuntendheid van de gecultiveerde variëteiten, zoals ze dat meer dan een eeuw geleden deden.

De wijnmakerijfaciliteiten, met een totale oppervlakte van 3.694 m2, vormen het hart van deze oenologische geschiedenis. Uitgerust met de hoogste technologie voor het maken en bewaren van wijn, zijn deze faciliteiten getuige geweest van de zorg en aandacht die wordt besteed aan elke fles die de naam Vivanza draagt.

Productiecapaciteit: 1,5 miljoen flessen/jaar
Vatinhoud: 36.000 liter
Capaciteit wijnmakerij: 1,5 miljoen liter

Met een focus op export hebben Bodega Vivanza-wijnen de smaakpapillen veroverd op verschillende markten, van Rusland tot de Verenigde Staten. Naast de belangrijkste wijnmakerij omvat het pand een oude oliemolen met vaten, een charmant 19e-eeuws huis, een pittoreske kluis, landbouwmachines en een werkplaats, die unieke waarde toevoegen aan dit vastgoedaanbod.

Mis de kans niet om deze iconische wijnmakerij te verwerven, waar elke fles een verhaal vertelt en elke slok een onvergetelijke ervaring is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging van dit unieke pand te plannen!

Wijngaard te koop

Indeling wijngaard

 • Modern en volledig uitgerust magazijn.
 • Boerderij "La Alberquilla" met een oppervlakte van ongeveer 235 hectare.
 • Wijngaarden, amandelbomen, olijfgaarden en bergen op de boerderij.
 • Oud huis uit de 19e eeuw.
 • Oude oliemolen met vaten.
 • Pittoreske kluis.
 • Machines voor de boerderij.
 • Werkplaats.

Alicante ciudad, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Gelegen in het pittoreske zuidoosten van Spanje, tussen de prestigieuze herkomstbenamingen Jumilla en Alicante, is de omgeving van Bodega Vivanza een wijnparadijs dat een unieke setting biedt voor wijn- en natuurliefhebbers. Met zijn zonnige klimaat en gevarieerde bodems staat deze regio van oudsher bekend om de productie van enkele van de beste druiven op het Iberisch schiereiland. Naast de rijke wijntraditie biedt het gebied een ongeëvenaarde levenskwaliteit, met prachtige landschappen, een rijke eetcultuur en warme lokale gastvrijheid. Van de wijngaarden tot de charmante dorpjes, het gebied rond Bodega Vivanza is een waar juweeltje van Spaans erfgoed, wachtend om ontdekt en gewaardeerd te worden door diegenen die op zoek zijn naar een unieke wijnervaring en een ontspannen levensstijl.

ALI48808 6.900.000 € Wijngaard te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alicante ciudad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen