ALI19174
620.000 €
Perceel Te koop
7 afbeeldingen beschikbaar
ALI19174
620.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in golf, Alicante

  • Perceeloppervlakte 977m²

Een fantastische kans om een huis te bouwen in een bevoorrechte gemeenschap met uitzicht op de golfbaan.

Een groot perceel van 977 m² gelegen in het beste gedeelte van de golfbaan gezien de ligging op de hoek, met de mogelijkheid om een vrijstaand huis te bouwen met uitzicht over de golfbaan.

Het woningproject en geologische landstudies zijn inbegrepen in de prijs. Het is ook niet nodig om op te graven om funderingen en een kelder te bouwen, wat grote kosten bespaart.

Het is mogelijk om het perceel te kopen samen met het aangrenzende perceel van 1423 m², goed voor een totaal van 2400 m², waarin 6 vrijstaande huizen kunnen worden gebouwd.

Dit alles is perfect gecertificeerd en het is een geweldige kans voor diegenen die een ruime en exclusieve vrijstaande woning willen of voor een belegger die hoge rendementen zoekt door verschillende kleinere gebouwen te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht
  • Dichtbij internationale scholen
  • Diervriendelijk
  • Uitzicht

Ligging

Alicante Golf is gevestigd in een uitzonderlijke omgeving die zich uitstrekt tot bijna het strand van San Juan, op slechts 10 minuten van Alicante, waar u kunt genieten van uitstekende faciliteiten in de levendige hoofdstad van het uitgaansleven en het nachtleven.

Zijn positie als mediterrane stad geeft het een bevoorrecht klimaat, gekenmerkt door milde winters en hete zomers, met een gemiddelde jaartemperatuur van meer dan 18ºC en 3000 uur zonneschijn per jaar.

Alicante toont ongetwijfeld een duidelijk voorbeeld van de mediterrane geest, met inwoners die altijd openstaan voor bezoekers, waardoor ze zich geïntegreerd voelen in de cultuur.

Alicante Golf ligt op amper 14 km van de internationale luchthaven van El Altet, met rechtstreekse vluchten naar Europese en Spaanse hoofdsteden.

ALI19174
620.000 €
Perceel Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alicante Golf

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst