ALI37781 998.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in San Juan, Alicante

  • Plattegrond 3.000m²
  • Perceeloppervlakte 1.199m²

Perceel van 1.199 m² met bebouwbare ruimte voor een begane grond plus nog eens 5, met in totaal 3.000 m² te koop nabij het gemeentehuis en de nieuwe bibliotheek in Sant Joan d'Alacant, ideaal voor huurappartementen.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 3.000m²

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit perceel met veel potentieel naast het gemeentehuis en de Rambla de la Libertad in Sant Joan d'Alacant. Omdat het vlakbij het Sant Joan ziekenhuis en het stadscentrum ligt, is het ideaal voor het bouwen van een gebouw met appartementen te huur of te koop.

Het perceel meet 1.199 m², met de mogelijkheid om een begane grond te bouwen, plus nog eens vijf verdiepingen, met een totale bebouwbare oppervlakte van 3.000 m², souterrain niet meegerekend.

Invloed van het perceel in de bouw: 330 euro/m². Perceelincidentie per appartement: ca. 30.000 euro.

Het ligt dicht bij treinen, bussen, winkelcentra, medische centra, scholen, ziekenhuizen, parken, bibliotheek, bars en restaurants; alle noodzakelijke diensten voor een leven nabij het centrum van de stad.

Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

San Juan Alicante, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in Sant Joan d'Alacant, nabij het centrum, in een nieuw gebied met gebouwen, herenhuizen en vrijstaande huizen, een van de beste in de stad. Een paar meter verderop hebben we een park, de bibliotheek, paddle-tennisbanen, het stadhuis, de oude stad en ook het ziekenhuis. Een perfect gebied om het hele jaar door te wonen in een groene omgeving omringd door nieuwbouw.

ALI37781 998.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in San Juan Alicante

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen