BCN10392 In prijs verlaagd
455,000 Appartement Te koop

Excellent 2 Slaapkamer Appartement te koop in El Born, Barcelona

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 95m²

Onberispelijk gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers met hoogwaardige designafwerkingen en veel mooie historische kenmerken, te koop op Carrer Princesa met uitzicht op het beroemde Picasso Museum.

Dit onlangs gerenoveerde appartement heeft een oppervlakte van 95 m² en is gevestigd in een historisch gebouw uit 1850 in de trendy wijk El Born in Ciutat Vella. het historische hart van Barcelona. Omringd door een grote verscheidenheid aan restaurants, cafés, winkels en prachtige oude gebouwen, wordt deze buurt door velen beschouwd als de beste plek om te wonen in het centrum van Barcelona.

Dit appartement is perfect gerenoveerd met hoogwaardige materialen en designerdetails. De renovatie heeft getracht de historische charme van het pand te behouden door historische kenmerken zoals de houten balken aan het plafond met delicate handschilderingen, bakstenen muren en gerestaureerde mozaïekvloertegels te herstellen.

De lay-out biedt een heldere, open woonkamer, eetkamer en keuken met balkons met uitzicht op de achterkant van het Picasso Museum. Verderop vinden we een ensuite slaapkamer met een balkon, een tweede slaapkamer of studeerkamer en een tweede badkamer.

Het stijlvolle design omvat moderne badkamers en keuken van topkwaliteit, een designbadkuip en kwaliteitsmeubels die deel uitmaken van de verkoop.

Neem contact met ons op voor een bezoek aan dit prachtig gerenoveerde appartement in een historisch Born-gebouw.

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht

Indeling

  • Woonkamer - eetkamer - keuken met balkons
  • Slaapkamer met ensuite badkamer en balkon
  • Tweede badkamer
  • Tweede slaapkamer / studeerkamer

Ligging

Deze accommodatie geniet een fantastische locatie op Carrer Princesa in de wijk Born in de oude binnenstad van Barcelona.

El Born is de wijk Cuitat Vella aan de rechterkant van de Via Laietana, die zich uitstrekt van de Paseo Colon tot Plaza Urquinaona.

De thuisbasis van het Picasso-museum, de gerenoveerde markt van Santa Caterina, de gotische kathedraal Santa Maria del Mar, en een weelde aan bars en boetiekjes aan de Paseo del Born in Barcelona, ​​El Born is uitgegroeid tot een van de meest populaire plekken in het centrum van de stad .

Openbaar vervoer en lokale voorzieningen zijn uitstekend, en de stranden van Barceloneta en Vila Olímpica zijn in de buurt.

Energie certificaat

Energie certificaat A
BCN10392 €455,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst