BCN16772
550,000 Appartement Te koop

Excellent 2 Slaapkamer Appartement met 12m² terras te koop in El Born, Barcelona

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 114m²
  • Terras 12m²

Deze woning maakt deel uit van de Argenter Apartments Appartementen, El Born, Barcelona ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in El Born, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €565,000

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Mooi gelijkvloers appartement met commerciële gebouwen inbegrepen, te koop in El Born, Barcelona.

Dit appartement op de begane grond maakt deel uit van een nieuwbouwproject in de gewilde wijk El Born in Barcelona. Naast de gerenoveerde Passatge de les Manufactures, de thuisbasis van het beroemde Yurbban Passage Hotel & Spa en het populaire restaurant Flax & Kale, zou dit appartement een prachtig huis in het centrum van de stad zijn. Ook in een gebouw van slechts 4 appartementen, één per verdieping, is privacy gegarandeerd.

We worden verwelkomd in de woning door de grote woon-eetkamer met open, ingerichte keuken en toegang tot de binnenplaats van 12 m². Deze binnenplaats is vanuit verschillende kamers toegankelijk en vult het appartement daarom met daglicht.
Het appartement heeft 2 slaapkamers (een met toegang tot de binnenplaats) en 2 badkamers. Een van de badkamers heeft een eigen badkamer.

Dit appartement op de begane grond wordt verkocht samen met een commercieel pand inbegrepen in de prijs. Perfect voor freelancers / creatieve professionals die graag een commerciële ruimte naast hun appartement willen hebben. Met directe toegang vanaf de straat kan het een winkel of galerij worden.

Het moderne interieur is elegant gecombineerd met originele kenmerken, waaronder houten balken aan het plafond. De afwerking is van de beste kwaliteit en het appartement is voorzien van verwarming en airconditioning voor het hele jaar door comfort.

Indeling

  • Woon-eetkamer met open keuken
  • 2 slaapkamers (1 met toegang tot de binnenplaats)
  • 2 badkamers (1 en-suite)
  • Tuin van 12m² toegankelijk vanuit verschillende kamers

Ligging

Deze uitstekende nieuwbouwproject bevindt zich in El Born, een zeer gewilde wijk van de oude stad dankzij het brede gastronomische en culturele aanbod. Het pas gerenoveerde Passatge de les Manufactures heeft een rijke geschiedenis en cultuur en biedt de thuishaven van het Yurbann Hotel & Spa en een gezonde restanten van vlas en boerenkool. De rest van de stad kan gemakkelijk worden verkend, zowel te voet als met het openbaar vervoer en het strand is ook binnen handbereik.

BCN16772 €550,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst