BCN16773
750,000 Appartement Te koop

Excellent 3 Slaapkamer Appartement met 21m² terras te koop in El Born, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 159m²
  • Terras 21m²

Deze woning maakt deel uit van de Argenter Apartments Appartementen, El Born, Barcelona ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in El Born, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €530,000

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Licht appartement met 3 slaapkamers en een groot privéterras te koop in het hart van El Born, Barcelona.

Prachtig gerenoveerd appartement op de eerste verdieping met een modern interieur gecombineerd met mooie historische kenmerken, zoals de karakteristieke Catalaanse plafondkluizen. Onderdeel van een fantastische nieuwbouwproject, het gebouw ligt pal naast de geregenereerde Passeig de las Manafactures, de thuishaven van het Yurbban Passeig Hotel & Spa en de gezonde eetgelegenheid 'Flax & Kale', een gebied van Barcelona met een constante hoge vraag.

Met slechts één appartement per verdieping heeft een lift directe toegang tot de gang die naar elk van de kamers leidt. De ruime woon-eetkamer met open keuken baadt in het licht dankzij de binnenplaats, er is ook nog een kamer die kan worden gebruikt als een verdere woonkamer / lounge.

Het appartement beschikt in totaal over 3 slaapkamers, 2 met een eigen badkamer en een met toegang tot een prachtig privéterras van 21 m². Een verdere badkamer completeert dit charmante centrumhuis.

Met kwaliteitsafwerkingen en een modern interieurontwerp is het appartement zowel stijlvol als comfortabel. Verwarming en airconditioning zorgen het hele jaar door voor comfort.

Een fantastisch huis in het hart van de oude binnenstad van Barcelona.

Indeling

  • Woon-eetkamer met open keuken
  • Verder woonkamer
  • 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer (een met toegang tot een terras van 21m²)
  • 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • Badkamer

Ligging

Deze uitstekende nieuwbouwproject bevindt zich in El Born, een zeer gewilde wijk van de oude stad dankzij het brede gastronomische en culturele aanbod. Het pas gerenoveerde Passatge de les Manufactures heeft een rijke geschiedenis en cultuur en biedt de thuishaven van het Yurbann Hotel & Spa en een gezonde restanten van vlas en boerenkool. De rest van de stad kan gemakkelijk worden verkend, zowel te voet als met het openbaar vervoer en het strand is ook binnen handbereik.

BCN16773 €750,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst