Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
BCN17588
€ 598,000
Appartement Verkocht
31 afbeeldingen beschikbaar
BCN17588
€ 598,000
Appartement Verkocht

Excellent 3 Slaapkamer Appartement te koop in El Born, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 100m²

Pas gerenoveerd appartement op de bovenste verdieping met hoogwaardige afwerking, een gemeenschappelijk terras en vrij uitzicht, te koop in El Born.

Dit ruime appartement van 100 m² bevindt zich op de bovenste verdieping van een gebouw met een lift. Het ligt in het hart van El Born in Barcelona, achter de Santa Catarina-markt en tegenover het Plaça de Sant Cugat. Het gebied biedt allerlei diensten en is zeer goed verbonden met het openbaar vervoer met de hele stad.

Het pand is onlangs gerenoveerd met behulp van de beste kwaliteit afwerkingen en architectonische details. Het wordt gestoffeerd aangeboden met meubilair van hoge kwaliteit en heeft een moderne, neutrale en elegante stijl. Dankzij het uitstekende aspect krijgt het appartement bovendien veel natuurlijk licht en geniet het van een prachtig vrij uitzicht.

Bij het betreden van het appartement vinden we een open ruimte die kan worden gebruikt als een studie / kantoor / speelkamer of als een derde slaapkamer. Vervolgens hebben we de grote slaapkamer met en-suite badkamer, nog een slaapkamer met tweepersoonsbed en een complete badkamer. Ten slotte omvat een open ruimte de woonkamer en de Santos-keuken, allemaal met toegang tot 2 balkons met uitzicht op het plein.

Er is een gemeenschappelijk terras op het dak met een barbecue en een eethoek. Een uitstekende gelegenheid voor iedereen die op zoek is naar een pas gerenoveerd huis in El Born.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Indeling

  • Open ruimte voor gebruik als studeer / kantoor / speelkamer of extra slaapkamer
  • Hoofdslaapkamer met en-suite badkamer
  • Verdere slaapkamer met tweepersoonsbed
  • Volledige badkamer
  • Open ruimte met woonkamer en keuken, toegang tot 2 balkons

Ligging

Onroerend goed gelegen in het hart van de El Born wijk, in Barcelona. Het appartement ligt achter de Santa Catarina-markt en tegenover het Plaça de Sant Cugat. Het gebied biedt allerlei diensten en is zeer goed verbonden met het openbaar vervoer met de hele stad.

BCN17588
€598,000
Appartement Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst