Afbeelding van het onroerend goed
BCN11485
€ 890,000
Appartement Te koop
37 afbeeldingen beschikbaar
BCN11485
€ 890,000
Appartement Te koop

Excellent 3 Slaapkamer Appartement te koop in Eixample Links, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlakte 132m²

Mooi appartement met 3 slaapkamers te koop in Barcelona, ​​dicht bij Avinguda Diagonal, Carrer d'Enric Granados en Rambla Catalunya.

Dit prachtig gerenoveerde appartement is te koop in een uitzonderlijke locatie in het stadscentrum, op slechts een paar straten van Avinguda Diagonal, Carrer d'Enric Granados en de groene Rambla Catalunya. Een breed scala aan winkels en restaurants rondom dit pand en er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer die het gebied met de rest van de stad verbinden. Het appartement bevindt zich in een aantrekkelijk hoekgebouw met een prachtige hoofdingang en met de hand gemaakte balkons.

Originele kenmerken zoals het typisch gewelfde Catalaanse plafond en gewelfde houten deuren zijn gecombineerd met moderne afwerkingen om een ​​elegant pand met veel charme te creëren. De woon-eetkamer, met een aantrekkelijke combinatie van houten en betegelde vloeren, kijkt uit over de straat beneden. De keuken is modern en goed uitgerust.

Van de 3 slaapkamers, 1 is een tweepersoonskamer en 2 singles; allemaal naar binnen gericht zijn ze erg vredig. De slaapkamer heeft een eigen badkamer, een kledingkast en een aangename galerij met uitzicht op een binnenplaats. Een tweede badkamer completeert het appartement.

Het perfecte huis in het centrum voor kopers die op zoek zijn naar een kwaliteitsvol huis in het hart van Barcelona's Eixample Left.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

  • Monumentale details
  • Exterior

Indeling

  • Woon-eetkamer
  • Keuken
  • 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer, een kledingkast en een galerij
  • 2 eenpersoonskamers met gedeelde badkamer

Ligging

Dit appartement is zeer goed gelegen aan de Eixample-straat in Barcelona, ​​op slechts een paar straten van Avinguda Diagnol, Carrer d'Enric Granados en Rambla Catalunya in de populaire Eixample Left van Barcelona. Er is een uitstekend aanbod aan winkels en restaurants in de omgeving, evenals goede verbindingen met het openbaar vervoer met metro- en bushaltes in de buurt.

BCN11485
€890,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst