Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
BCN19968
€ 380,000
Appartement Verkocht
24 afbeeldingen beschikbaar
BCN19968
€ 380,000
Appartement Verkocht

Excellent 2 Slaapkamer Appartement te koop in Eixample Links, Barcelona

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 75m²

Appartement op de bovenste verdieping van een statig gebouw met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Zeer dicht bij Hospital Clínic en Gran Via de les Corts Catalanes.

Gelegen in het hart van de wijk New Eixample Left, in een zeer goed bewaard gebleven modernistisch gebouw met een lift, vinden we dit open pand van 75 m² gepresenteerd in een bewoonbare staat.

De lay-out van het pand is georganiseerd rond de grote centrale woonkamer-keuken van meer dan 40 m² met een industriële uitstraling dankzij de houten balken en de zichtbare bakstenen muren. Vanaf hier hebben we toegang tot een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer, beide met kleedruimtes en een badkamer.

De renovatie is een paar jaar geleden uitgevoerd, en dat is de reden waarom de koper direct naar binnen kan gaan zonder enig werk te doen, desgewenst updates in de loop van de tijd toe te voegen, om toegevoegde waarde aan het appartement te geven. Het pand is ook bijzonder helder, baadt in overvloedig natuurlijk licht omdat het op de bovenste verdieping ligt, op het zuiden ligt en een groot raam heeft.

Indeling

  • Woonkamer met uitzicht op de binnenplaats
  • Open keuken
  • 2 middelgrote slaapkamers
  • Complete badkamer

Ligging

De woning is gelegen in een zeer goed verbonden gebied van Barcelona, aan Carrer Comte d'Urgell, een van de hoofdstraten van Eixample Left, met allerlei winkels en diensten binnen handbereik.

Zeer dicht bij de Gran Via en de metrohaltes Urgell en Hospital Clínic.

Energie certificaat

Energie certificaat E

BCN19968
€380,000
Appartement Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst