Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
BCN21248
€ 350,000
Appartement Te koop
23 afbeeldingen beschikbaar
BCN21248
€ 350,000
Appartement Te koop

Excellent 1 Slaapkamer Loft te koop in Eixample Links, Barcelona

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 77m²

Deze woning maakt deel uit van de DIPUTACIO LOFTS Lofts, Eixample Links, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Stijlvol appartement met 1 slaapkamer met open woonruimtes en modern interieur, te koop in Barcelona.

Diputacio Lofts presenteert een unieke verzameling onroerend goed te koop op Carrer de la Diputació in Barcelona. Deze selectie open appartementen met een modern interieur is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een mooi, gloednieuw huis in het hart van de stad. Op loopafstand van veel van de meest iconische locaties van de stad, waaronder Plaça de Catalunya en Las Ramblas, naast de luxe winkels langs Passeig de Gràcia, is Diputacio Lofts perfect gelegen om ten volle van het leven in Barcelona te genieten.

Dit elegante appartement van 77 m² bestaat uit een slaapkamer en een badkamer plus een open woonkamer, eetkamer en keuken. Laminaatvloeren met houteffect, porselein in de badkamer en keuken en een massief houten toegangsdeur zijn slechts enkele van de geselecteerde afwerkingen om een moderne, hoogwaardige woning te creëren. De slaapkamer heeft ingebouwde kasten voor maximale opslag.

Een verwarmingssysteem met luchtkanalen en Climalit-ramen met warmte- en geluidsisolatie zorgen het hele jaar door voor comfort en bevorderen tegelijkertijd de energie-efficiëntie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit prachtige huis in het stadscentrum.

Eigenschappen

  • Lift

Indeling

  • Open woonkamer, eetkamer en keuken
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Bijkeuken

Ligging

Gelegen op Carrer de la Diputació in Barcelona's populaire Eixample Left, is deze ontwikkeling perfect gelegen om te genieten van alles wat Barcelona te bieden heeft. Van Plaça Catalunya en de charmante oude binnenstad tot de luxe winkels en restaurants van de Eixample, alles is op loopafstand. Bovendien zijn de rest van de stad, de omgeving en de luchthaven allemaal gemakkelijk bereikbaar dankzij uitstekende openbaar vervoersverbindingen.

BCN21248
€350,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst