BCN36866
1.300.000 €
Penthouse Te koop
BCN36866
1.300.000 €
Penthouse Te koop

5 Slaapkamer penthouse met 17m² terras te koop in Eixample Links, Barcelona

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 3
  • Plattegrond 170m²
  • Terras 17m²

Licht duplex penthouse met open ruimtes met een terras van bijna zestig meter, prachtig uitzicht over de stad, vier slaapkamers plus een kantoor, een toilet en twee volledige badkamers.

Mooi duplex penthouse om te renoveren gelegen in l'Eixample Izquierdo, met 170 m2, open en helder. Het bestaat uit vier slaapkamers (een suite), een grote woonkamer met open haard die uitkomt op een terras van 17 m2 met middagzon en vier slaapkamers plus een kantoor.

Een kleine hal geeft ons toegang tot het centrale gedeelte van het huis en een ruime woonkamer die de aparte keuken en een bijkeuken achterlaat. Deze woonkamer heeft hoge gewelfde plafonds, toegang tot een prachtig terras van bijna 20 m2 en wordt gedomineerd door een stijlvolle schouw afgewerkt in marmer.
Hier vinden we een trap die naar de eerste verdieping van het pand leidt: het nachtgedeelte. Dit deel bestaat uit vier slaapkamers, een complete badkamer, toegang tot een tweede terras van ruim 40 m2 en een comfortabele wasruimte voorzien van een wasmachine en droger.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

  • Plattegrond 170m²
  • Constructed area 171m²
  • Common Area 171m²

Extra's

De kwaliteit van de gebruikte materialen in het interieur van deze woning valt op. Bijvoorbeeld visgraat parketvloeren, edele houtsoorten en een marmeren en stalen schouw die het vertrouwde en warme karakter van dit klassieke en tijdloze voorstel accentueert.

Indeling

-Begane grond:

-Ontvanger

-Onafhankelijke keuken

-Hoffelijkheid wastafel

-Huiskamer

- Tweepersoonskamer in suite

-Terras van bijna 20 m2

Bovenste verdieping:

-Vier kamers

-Een complete badkamer

-De was

-Groot terras

Ligging

De woning is gelegen in de Eixample Izquierdo, een woonwijk met alle benodigde diensten en goed verbonden met het openbaar vervoer met elk punt binnen en buiten Barcelona. Bovendien ligt het dicht bij de Passeig de Gràcia en het selecte aanbod van restaurants en luxe boetieks.

Energie certificaat

Energie certificaat E

BCN36866
1.300.000 €
Penthouse Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst