BCN10143
1,260,000 Appartement Te koop

Nieuwbouw 4 Slaapkamer Appartement met 8m² terras te koop in Eixample Rechts

 • Slaapkamers 4
 • Badkamers 3
 • Woonoppervlakte 184m²
 • Terras 8m²

Deze woning maakt deel uit van de Mallorca Rambla Catalunya Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €1,025,000 en huur rendement van 4%

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Licht appartement te koop in een volledig gerenoveerd modernistisch gebouw aan de Carrer de Mallorca, naast de Rambla de Catalunya.

Mallorca 236 is een nieuwbouwproject, zeer goed gelegen in Barcelona's Eixample rechts, naast de prestigieuze Rambla de Catalunya. Het modernistische gebouw dateert uit het begin van de 20e eeuw en is onlangs volledig gerenoveerd met behoud van historische elementen, zoals het originele pleisterwerk, de geschilderde trap en marmeren vloeren die gepolijst zijn. Een panoramische lift is geïnstalleerd in de indrukwekkende ingang en er is ook een conciërgeservice.

Dit appartement heeft een oppervlakte van 184m2 en moet worden gerenoveerd. Er zijn verschillende indelingsopties beschikbaar om een ​​accommodatie met drie of vier slaapkamers te maken, volgens de vereisten van de nieuwe eigenaar. De originele tegelvloeren konden bij de renovatie worden gerestaureerd, evenals de ramen. Deze functies, gecombineerd met de Catalaanse gewelfde plafonds en andere decoratieve elementen die typerend zijn voor het Catalaanse modernisme, bieden de mogelijkheid om een ​​echt spectaculair en uniek centrumhuis te creëren.

De naar het interieur gerichte kant van het appartement ligt op het zuidoosten en kijkt uit op een binnenplaats waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. De buitenkant aan de zijkant van het appartement heeft een balkon met een prachtig uitzicht op de Rambla de Catalunya.

Een fantastische kans om uw ideale huis in Barcelona te creëren.

Houd er rekening mee dat de afbeeldingen worden gebruikt voor een renovatieproject dat niet bij de prijs is inbegrepen.

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

 • Lift
 • Hoge plafonds
 • Houten vloeren
 • Klassieke bouwstijl
 • Mozaïeke tegelvloeren
 • Modernistisch gebouw
 • Balkon
 • Dubbel glas
 • Exterior
 • Gerenoveerd

Indeling

Mogelijkheid om een ​​appartement met 3 of 4 slaapkamers te maken, volgens de vereisten van de nieuwe eigenaar.

Ligging

Deze nieuwbouwproject geniet een onovertroffen locatie op Carrer Mallorca, zeer dicht bij de Rambla de Catalunya, in de wijk Eixample rechts van de stad.

Eixample, wat in het Catalaans 'uitbreiding' betekent, is de meest centraal gelegen wijk van Barcelona. Het gebied wordt gekenmerkt door straten die zijn ontworpen in een rasterpatroon, de visie van architect Ildefons Cerdà, die de behoeften aan verkeersstroom combineerde met licht en ventilatie. Er werd ook rekening gehouden met de behoeften van de bewoners, zodat u op bijna elke paar blokken scholen, ziekenhuizen en markten kunt vinden. Art Nouveau en modernistische architectuur domineren het gebied, in het bijzonder dat van Antoni Gaudí, wiens werken La Sagrada Família, Casa Batlló en La Pedrera allemaal hier te vinden zijn.

Er zijn ook veel nieuwe gebouwen, evenals kantoren, markten, restaurants, hotels, bioscopen en internationale designerwinkels. Het is ook het centrale zakelijke district van de stad waar de effectenbeurs en de hoofdkantoren van banken gevestigd zijn. De prachtige hoofdstraat Paseo de Gracia van de stad verdeelt de wijk in 'Eixample Left' en 'Eixample Right' en gaat over in de wijk Gracia.

Energie certificaat

Energie certificaat E
BCN10143 €1,260,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst