Afbeelding van het onroerend goed
BCN11554
€ 570,000
Appartement Te koop
31 afbeeldingen beschikbaar
BCN11554
€ 570,000
Appartement Te koop

2 Slaapkamer Appartement met 26m² terras te koop in Eixample Rechts, Barcelona

 • Slaapkamers 2
 • Badkamers 1
 • Woonoppervlakte 70m²
 • Terras 26m²

Mooi appartement te koop in de Eixample met historische kenmerken en een eigen terras. Appartement in een gerenoveerd klassiek gebouw. Centrale locatie in Barcelona.

Een prachtig pand in een 19e-eeuws gebouw in de wijk Eixample Right dat werd gerenoveerd door een ontwikkelaar van topklasse.

Het gebouw werd volledig opnieuw gebouwd whlist met behoud van de originele gevel en historische kenmerken. Het heeft een indrukwekkende hal met het originele sierlijke plafond en marmeren vloeren en de marmeren trap is volledig gerenoveerd. Er is een nieuwe grote lift.

Distributie

Het appartement meet in totaal 70m2 en heeft overal hoogwaardige afwerking, inclusief gecombineerde airconditioning en verwarming, tropische hardhouten vloeren, een volledig ingerichte designkeuken en badkamers, dubbele beglazing en video-intercom.

Het appartement heeft een ruime hal, een grote woon / eetkamer met de originele Catalaanse mozaïekvloeren, drie dubbele ramen met Franse balkons en plafonds met sierlijke kroonlijsten; een aangrenzende volledig ingerichte keuken. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche. Er is veel natuurlijk licht en de woonkamer is zeer ruim.

Het appartement heeft een eigen terras dat toegankelijk is vanuit de woonkamer en beide slaapkamers. Met een oppervlakte van 26m2 en uitzicht op de straat is het ideaal om buiten te dineren en te genieten van het uitstekende klimaat.

Het appartement ligt op een geweldige locatie in de Eixample; Paseo de Gracia ligt op minder dan tien minuten lopen en alle fantastische boetieks, restaurants en cafés van Eixample zijn gemakkelijk te bereiken. De oude binnenstad van Barcelona en de belangrijkste bezienswaardigheden liggen ook op loopafstand.

Dit is een fantastisch appartement voor iemand die graag in een oud gebouw wil wonen dat bol staat van de traditionele stijl van Barcelona, maar ook al het gemak van een gloednieuw appartement met hoge specificaties wil.

Plaats

De Eixample, Ensanche of "Englargement" werd ontworpen in een systematisch rastersysteem, dat zich uitstrekt van Plaza Catalunya en de top van Cuitat Vella, door de weiden en het platteland naar de naburige dorpen Sarria, St Gervasi en Gracia in de late jaren 1860 toen Barcelona was op zoek naar uitbreiding van de stad voorbij de oorspronkelijke muren van de oude stad. Deze constructie viel samen met een explosie van lokale rijkdom, waarbij verschillende lokale families grote gebouwen in opdracht van toonaangevende "Modernista" architecten in gebruik namen, wat vandaag resulteert in de uitgebreide majestueuze gebouwen die verspreid liggen over de Eixample.

Tegenwoordig wordt de Eixample door velen beschouwd als het ware hart van Barcelona en is het een van de meest gewilde locaties om onroerend goed in Barcelona te kopen. Eixample-onroerend goed is een mix van woon-, commerciële en kantoorruimte. Het gebied herbergt enkele van de meest exclusieve boetieks, galeries, restaurants, bars en winkels, langs de brede, met bomen omzoomde straten. De beroemde Paseo de Gracia heeft veel van 's werelds meest exclusieve boetieks.

Het typische Eixample-appartement te koop is meestal aanzienlijk ruimer dan de norm, met hoge plafonds, prachtige mozaïekvloeren, kroonlijsten en goed natuurlijk licht. De indeling van elk "blok" betekent dat het ene uiteinde van het appartement meestal uitkijkt op de straat, terwijl het andere naar het interieur van het plein kijkt. Vanwege de grootte van de blokken kan het moeilijk zijn om kleinere appartementen te vinden. In de afgelopen jaren hebben veel ontwikkelaars zich gericht op het bouwen van luxe moderne appartementen en penthouses in het gebied en er is een goed aanbod van dergelijke appartementen te koop op de markt.

Duetoitscentrallocatie, de Eixamplehasexzeer goede openbare transportverbindingen, niet alleen met de efficiënte metro, maar ook met het bussysteem en uitgebreide RENFE-services die verbindingen hebben met de luchthaven en de omliggende lokale stations, evenals verschillende grote Europese steden.

Eigenschappen

 • Terras
 • Lift
 • Hoge plafonds
 • Houten vloeren
 • Klassieke bouwstijl
 • Mozaïeke tegelvloeren
 • Natuurlijke lichtinval
 • Airconditioning
 • Balkon
 • Dichtbij openbaarvervoer
 • Exterior
 • Verwarming
BCN11554
€570,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst