BCN16597
1,175,000 Appartement Te koop

6 Slaapkamer Appartement te koop in Eixample Rechts, Barcelona

  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlakte 220m²

Eigendom met 7 slaapkamers en originele kenmerken in een statig gebouw dat dateert uit het jaar 1900.

Dit volledig naar buiten gerichte appartement van 220 m² bevindt zich op de bovenste verdieping van een statig gebouw dat dateert uit het jaar 1900 met een lift. Het is gelegen in het felbegeerde Gouden Plein, een deel van de Eixample-straat rechts van Barcelona, dat een aantal belangrijke modernistische gebouwen herbergt.

Het appartement moet gerenoveerd worden en beschikt over prachtige originele elementen, zoals hoge cassetteplafonds, glas-in-lood deuren en mozaïekvloeren. Het biedt ruime kamers en zeven slaapkamers, waarvan een tweepersoonsbed. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer en een open haard, en andere badkamers dienen de rest van het huis. Het appartement heeft ook nog een open haard en 3 balkons met uitzicht op de hoofdstraat.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze uitstekende mogelijkheid om een op maat gemaakt huis te maken in het hart van de stad.

Indeling

Te bepalen door de nieuwe eigenaar.

Ligging

Dit appartement is gelegen aan het Gouden Plein, een deel van de Eixample rechts van Barcelona dat verschillende opmerkelijke modernistische gebouwen bij elkaar brengt. In dit gebied vindt u ook allerlei soorten diensten, zoals de beste restaurants en winkels in Barcelona, en verschillende soorten openbaar vervoer die aansluiten op de rest van de stad.

BCN16597 €1,175,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst