Afbeelding van het onroerend goed
BCN25602
€ 2,200,000
Appartement Te koop
40 afbeeldingen beschikbaar
BCN25602
€ 2,200,000
Appartement Te koop

7 Slaapkamer Appartement te koop in Eixample Rechts, Barcelona

  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 215m²

Fantastisch appartement van 215 m² om te renoveren, met veel potentieel en de mogelijkheid tot opsplitsing, te koop aan de luxueuze Passeig de Gràcia in Barcelona, vlakbij La Pedrera.

Groot appartement van 215 m² om te renoveren aan de Passeig de Gràcia, direct naast La Pedrera, met veel mogelijkheden om een huis naar uw wens te creëren. Het bevindt zich op de derde verdieping, in een stijlvol historisch gebouw met een lift en een conciërgeservice.

Deze woning biedt een zeer comfortabele indeling. Aan de ene kant zijn er verschillende kamers die uitkijken op de Passeig de Gràcia en aan de andere kant zijn er andere ruimtes die uitkijken op een rustige blokpatio, typisch voor de Eixample, waar het mogelijk zou zijn om een grote woonkamer in te richten met een galerij.

Het is momenteel ingericht als kantoor en zou kunnen worden opgesplitst in twee appartementen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Eigenschappen

  • Airconditioning

Ligging

Een uitzonderlijk en zeer licht huis op een bevoorrechte locatie in de stad Barcelona: in het hart van Passeig de Gràcia, de beroemdste straat van de stad met al zijn winkels, luxe winkels, vijfsterrenhotels en uitstekende openbaar vervoersdiensten.

Zonder twijfel de beste locatie in Barcelona en direct naast Antoni Gaudí's beroemde Pedrera, een van de meest karakteristieke gebouwen in de stad.

BCN25602
€2,200,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst