BCN29429
943.200 €
Appartement Te koop
40 afbeeldingen beschikbaar
BCN29429
943.200 €
Appartement Te koop

3 Slaapkamer Appartement met 20m² terras te koop in Eixample Rechts, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlakte 160m²
  • Terras 20m²

Appartement met 3 slaapkamers te koop in een klassiek hoekgebouw uit de jaren 1920 met gemeenschappelijke ruimtes zoals een dakterras met een zwembad aan de Passeig de Sant Joan, Barcelona.

Dit appartement is gelegen in een van de meest gewilde gebieden in het centrum van Barcelona, Passeig Sant Joan, omgeven door restaurants, diensten en uitgaansgelegenheden. Bovendien ligt het op een paar meter van de Arc de Triomf en het Ciutadella-park.

Dit huis van 160 m² wordt gerenoveerd in een gerestaureerd gebouw uit 1920, met slechts twee woningen per verdieping.

Het appartement profiteert van buitentoegang tot een balkon met prachtig uitzicht op de Passeig Sant Joan. Evenzo biedt de lay-out een dubbel aspect en daarom komt er overvloedig licht binnen in alle kamers.

Het appartement wordt verkocht om te renoveren, er is echter sprake van een turnkey renovatieproject met een van de meest gerenommeerde interieurarchitectenbureaus van de stad.

Het project zou een indeling hebben met een woon-eetkamer met een open keuken, een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer, een eenpersoonskamer, een gastenbadkamer en de grote hoofdslaapkamer met een eigen badkamer. De indeling kan echter worden aangepast en 4 slaapkamers worden gecreëerd in plaats van 3 of de keuken sluiten en een kantoorruimte creëren, afhankelijk van de behoeften van de nieuwe eigenaar. Tot slot heeft dit appartement een terras van 20 m².

Het is een uitgelezen kans om een appartement te verwerven om naar uw wens te renoveren en te profiteren van het wonen in een gebouw met gerenoveerde gemeenschappelijke ruimtes, zoals de lift, trappen en installaties, evenals het aanbieden van een gemeenschappelijke ruimte op het dak van het gebouw met zwembad.

Dit huis is perfect voor zowel investeerders die een huis willen creëren voor latere verhuur of verkoop, als voor het uiteindelijke gebruik, hetzij als hoofdverblijfplaats of als vakantiehuis.

Ligging

Dit appartement is gelegen aan de Passeig de Sant Joan, in het hart van Barcelona's Eixample Right. Het is een zeer begeerde wijk van Barcelona die alle noodzakelijke diensten biedt voor uw dagelijkse leven, zoals supermarkten, apotheken, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Het ligt ook heel dicht bij verschillende bezienswaardigheden in de stad, zoals de Arc de Triomf en het Ciutadella-park. Dit alles zonder de uitstekende verbindingen met andere delen van de stad te vergeten, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

BCN29429
943.200 €
Appartement Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst