BCN7058 Verkocht
1,475,000 Appartement Verkocht

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement te koop in Eixample Rechts, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlakte 178m²
  • Terras 3m²

Deze woning maakt deel uit van de Girona Apartments Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €1,225,000 en huur rendement van 3%

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Gloednieuw appartement met 3 slaapkamers beschikbaar in dit uitstekende nieuwe project in Eixample. Het heeft 2 gemeenschappelijke zwembaden en een fitnessruimte.

Gloednieuw appartement op de tweede verdieping van 178 m² in een elegant Modernista-gebouw van Enric Sagnier nabij Passeig de Gracia, Palau de la Musica en alles wat het stadscentrum te bieden heeft.

Dit exclusieve appartement met 3 slaapkamers heeft een licht interieur met een moderne keuken en een ruime woon- en eetkamer die uitkomt op een balkon via 2 kamerhoge openingen. ideaal voor het moderne gezinsleven. Er zijn 3 royale slaapkamers, allemaal met toegang tot het terras. De woning heeft in totaal 3 badkamers.

Hoogwaardige afwerking en aantrekkelijke, neutrale decorelementen en opslagruimten zijn beschikbaar in de kelder van het gebouw.

Bovendien kunnen bewoners van Girona Apartments genieten van zonnebaden, zwemmen en trainen zonder het huis te verlaten dankzij het prachtige zwembad op het dak en de tuin en het zwembad en de gymzaal op de begane grond.

Verwachte leverdatum - 1Q - 2019

Indeling

  • Entreehal
  • Keuken
  • Woonkamer - eetkamer en langwerpig balkon
  • 3 slaapkamers met toegang tot terras
  • 3 badkamers

Ligging

Fantastische nieuwbouwproject in het hart van de wijk Eixample Rechts van Barcelona, op een van de beste hoeken van de stad, waar Carrer Girona en Ronda Sant Pere elkaar ontmoeten.

Deze onovertroffen centrale locatie zorgt ervoor dat u slechts enkele minuten verwijderd bent van belangrijke plaatsen zoals Plaça Catalunya, Ciutadella Park, Liceu, Palau de la Musica, Passeig de Gràcia en Port Vell.

Het gebied is bezaaid met elegante gerestaureerde Modernista-gebouwen met spectaculaire gevels en een schat aan winkels, restaurants, cafés en allerlei soorten diensten.

Een toplocatie in de stad Barcelona.

BCN7058 €1,475,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst