Afbeelding van het onroerend goed
Gereserveerd
BCN7423
€ 340,000
Appartement Te koop
15 afbeeldingen beschikbaar
BCN7423
€ 340,000
Appartement Te koop

1 Slaapkamer Appartement te koop in Eixample Rechts, Barcelona

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 62m²

Uniek pand in loftstijl met een ongelooflijk uitzicht op Plaça Tetuan in Eixample Right, op Passeig Sant Joan.

Gebouwd in het begin van de 20e eeuw, maar onlangs gerenoveerd in de afgelopen 5 jaar, geniet dit prachtige, lichte, open pand van een fantastische locatie in het beste deel van de Eixample. Het appartement ligt direct aan Passeig Sant Joan, met een ongelooflijk uitzicht op Plaça Tetuan. Het appartement biedt allerlei bars, restaurants, parken en openbaar vervoer voor de deur.

Het is te vinden op de eerste verdieping (tweede echte) van een prachtig Modernista-gebouw met uitzicht over de boomtoppen en het appartement heeft een moderne afwerking met Modernista-kenmerken, zoals de typisch Catalaanse gewelfde plafonds.

Omdat het een volledig open indeling heeft, heeft het pand een veelzijdige indeling. Het biedt momenteel een woonkamer, eetkamer en keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. De Nota Simple heeft een oppervlakte van 57 m², maar de echte gebouwde grootte van het appartement is 63 m².

Het pand heeft een grote energie-efficiëntie en biedt een uitstekend huurrendement omdat het zich in een aantrekkelijk gebouw op een ongeëvenaarde locatie in de stad bevindt.

Een uniek onroerend goed in Barcelona voor een geweldige prijs; ideaal voor een stel, alleenstaanden en investeerders.

Indeling

Het pand heeft een veelzijdige open indeling in loftstijl die momenteel is ingericht als slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer.

Ligging

Eigendom op Passeig Sant Joan met uitzicht op Plaça Tetuan, in een van de beste delen van de Eixample Right, op loopafstand van Arc de Triomf, bars, restaurants, bussen, metro's, nachtleven, etc.

BCN7423
€340,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst