BCN10484
850,000 Appartement Te koop

Excellent 1 Slaapkamer Appartement te koop in Gótico, Barcelona

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 156m²

Prachtig gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer en 2 commerciële locaties op de benedenverdieping. Op een uitstekende locatie in de Gotische wijk van de oude binnenstad van Barcelona.

Uniek, volledig gerenoveerd 1-slaapkamer appartement van 78 m² gelegen in een statig gebouw op Carrer Cometa met een eigen ingang. Onder het appartement, op de begane grond van het gebouw, zijn 2 commerciële zalen met een totale oppervlakte van 78 m², die ook te koop zijn en die momenteel worden verhuurd.

Een van de eerste dingen die we merken bij het betreden van deze woning is hoe helder het is dankzij de ramen aan 3 zijden. De indeling bestaat uit een grote woonkamer - eetkamer met open keuken met een aantrekkelijke ontbijtbar. Er is een tweepersoonsslaapkamer met een kleedkamer en een complete badkamer.

Houten vloeren, verwarming en airconditioning maken dit allemaal tot een aangenaam, comfortabel huis. Bovendien wordt het gemeubileerd verkocht, dus is het klaar om in te trekken en te genieten.

Deze woning is ideaal voor een belegger die op zoek is naar een huis en een commercieel pand om te gebruiken of te laten.

Eigenschappen

  • Gerenoveerd

Indeling

  • Open woonkamer, eetkamer en keuken
  • 1 slaapkamer met een kleedkamer en een complete badkamer
  • 2 commerciële locaties

Ligging

Deze accommodatie ligt in het hart van de gotische wijk van de oude binnenstad van Barcelona, ​​omringd door diensten en historische gebouwen en zeer dicht bij Plaça Jaume I.

BCN10484 €850,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst