Afbeelding van het onroerend goed
BCN22435
1.600.000 €
Gebouw Te koop
75 afbeeldingen beschikbaar
BCN22435
1.600.000 €
Gebouw Te koop

Gebouw te koop in Gótico, Barcelona

  • Woonoppervlakte 646m²

Gebouw bestaande uit een begane grond en twee bovenverdiepingen, gelegen aan Carrer Nou de Sant Francesc.

Historisch gebouw uit 1517 verdeeld over de begane grond en twee bovenverdiepingen, gelegen aan Carrer Nou de Sant Francesc. Momenteel is het geregistreerd als kantoor, maar het wordt opgeleverd met een verzoek tot wijziging van gebruik, goedgekeurd renovatieproject en vergunning.

Als we binnenkomen, vinden we een winkel van 222,63 m² op straatniveau. Op deze verdieping is er een keuken en een complete badkamer. Het is een volledig open ruimte met behoud van de originele plafonds. In het bouwproject is de begane grond ingericht als gemeenschapsruimte voor bewoners met een fitnessruimte, parkeerplaats voor drie elektrische auto's en een uitgaansgedeelte met een bioscoopzaal en biljart. De keuken wordt bewaard voor vergaderingen met vrienden en familie in de gemeenschappelijke eetzaal.

We bereiken de eerste verdieping via een metalen trap. De eerste verdieping van 164 m² heeft twee buitenpatio's van 12 m² en de installaties om een keuken en een badkamer te creëren. Dit zou de verdieping zijn van waaruit u de drie duplexwoningen van 120 m² zou betreden. Op deze verdieping zou het dagverblijf komen, bestaande uit een woon-eetkamer en een open keuken.

Op de tweede verdieping van 131 m² wordt de huidige oppervlakte licht uitgebreid. Hier zou een master suite zijn met een complete badkamer en uitzicht op het daggedeelte door een glazen balustrade.

Eigenschappen

  • Hoge plafonds
  • Airconditioning
  • Exterior
  • Open haard
  • Volledig uitgeruste keuken

Indeling

  • Begane grond: 222,63 m²
  • Eerste verdieping: 164 m² + 2 patio's van 12 m²
  • Tweede verdieping: 131 m²
  • Totale bruikbare oppervlakte: 517,63 m² + 2 terrassen van 12 m²

Ligging

Het pand ligt op slechts een paar minuten lopen van de haven van Barcelona en karakteristieke plaatsen als Plaça Catalunya, Las Ramblas en Plaza Colón. Het biedt zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer, zowel met de metro (L3 Drassanes) als met de bus.

Dicht bij de officiële taalschool van Barcelona, het wassenbeeldenmuseum en het Maremagnum.

Het is een centrale maar rustige locatie, aangezien het in een verkeersvrije straat ligt zonder enig lawaai.

BCN22435
1.600.000 €
Gebouw Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst