Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
BCN16905
€ 492,000
Appartement Te koop
24 afbeeldingen beschikbaar
BCN16905
€ 492,000
Appartement Te koop

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement met 9m² terras te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 96m²
  • Terras 9m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Ongelooflijk nieuw appartement met 3 slaapkamers in Poblenou, in een gebouw met een zwembad, een terras en een garage.

Deze prachtige woning in eigentijdse stijl bevindt zich in Poblenou Taulat, een exclusieve nieuwbouwproject. Het gebouw is ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay en heeft allerlei faciliteiten, zoals een garage, opslagruimtes en een prachtig gemeenschappelijk terras met een zwembad. Het is gelegen nabij het strand van Mar Bella en verschillende groene gebieden in Poblenou, een van de bloeiende wijken van Barcelona: een plek die het karakter van een traditionele wijk combineert met de kosmopolitische en technologische sfeer van 22 @.

Deze accommodatie van 96 m² is ontworpen om aan te passen aan de huidige levensstijl van de eigenaren en wordt gekenmerkt door een modern en functioneel ontwerp, een zorgvuldig geplande indeling, veel natuurlijk licht en hoogwaardige afwerkingen en materialen waaronder opvallende merken zoals Gröhe, Frank of Neff. Daarnaast heeft het functies zoals gemotoriseerde jaloezieën of een domoticasysteem om uw leven comfortabeler te maken.

Bij binnenkomst biedt de accommodatie aan de linkerkant 2 fantastische slaapkamers, een met een eigen badkamer en de andere met toegang tot een terras van 9 m², ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat. De rest van het huis biedt een eenpersoonskamer en een grote woonkamer met een open keuken; een lichte en aangename ruimte. Een aparte badkamer completeert dit huis.

Bovendien profiteert het pand van uitstekende gemeenschappelijke ruimtes: het heeft opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers van elektrische voertuigen en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de hete maanden en te genieten van de Middellandse Zee zon, met uitzicht op de zee en de stad.

Neem contact met ons op om dit fantastische appartement met 3 slaapkamers naast het strand in Poblenou te bezoeken.

Indeling

  • Een woonkamer met open keuken
  • 2 slaapkamers (een met eigen badkamer en de andere met toegang tot een balkon)
  • 1 eenpersoonskamer
  • Een complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16905
€492,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst