Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
BCN16907
€ 411,000
Appartement Te koop
24 afbeeldingen beschikbaar
BCN16907
€ 411,000
Appartement Te koop

Nieuwbouw 2 Slaapkamer Appartement te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 81m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Prachtig huis met 2 slaapkamers in een exclusieve nieuwbouwproject met een zwembad, garages en opslagruimten, op een steenworp afstand van het strand.

Poblenou Taulat, een exclusieve nieuwbouwproject, biedt u dit prachtige pand in eigentijdse stijl te koop in Poblenou, een van de opkomende buurten van Barcelona: een gebied dat het karakter van een traditionele wijk combineert met de kosmopolitische en technologische sfeer van 22 @, vlakbij het strand van Mar Bella en verschillende groene gebieden. Het gebouw is ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay en heeft allerlei faciliteiten, zoals een garage, opslagruimtes en een prachtig gemeenschappelijk terras met een zwembad.

Het appartement is ontworpen om aan te passen aan de moderne stadslevensstijl en wordt gekenmerkt door een zorgvuldig geplande indeling, modern en functioneel ontwerp, veel licht en hoogwaardige materialen en afwerkingen, waaronder merken zoals Gröhe, Frank of Neff, evenals met functies zoals een domoticasysteem of gemotoriseerde jaloezieën.

Bij binnenkomst van het appartement vinden we, aan de rechterkant, 2 comfortabele slaapkamers, een met privé badkamer. Aan de linkerkant leidt de hal naar het daggedeelte, bestaande uit een grote woonkamer met open keuken; een lichte en aangename ruimte. Een aparte badkamer completeert dit fantastische appartement.

Wat betreft de gemeenschappelijke ruimtes, het pand heeft opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers van elektrische voertuigen en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de hete maanden en te genieten van de mediterrane zon, het bewonderen van de uitzicht op zee en de stad.

Neem contact met ons op om dit ongelooflijke nieuwbouwappartement in Poblenou te bezoeken.

Indeling

  • Een woonkamer met open keuken
  • 2 slaapkamers (1 met eigen badkamer)
  • Een complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16907
€411,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst