Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
BCN16909
€ 504,000
Appartement Te koop
24 afbeeldingen beschikbaar
BCN16909
€ 504,000
Appartement Te koop

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 96m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Ongelooflijke nieuwe woning met hoogwaardige afwerking in een gebouw met zwembad, garage en berging in Poblenou, vlakbij het strand.

Deze prachtige woning in eigentijdse stijl bevindt zich in Poblenou Taulat, een nieuwbouwproject ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay. Het gebouw, dat zeer exclusief is, heeft allerlei voorzieningen, zoals een garage, een opslagruimte en een prachtig gemeenschappelijk terras met zwembad. Het is gelegen in Poblenou, een van de meest kosmopolitische en bloeiende wijken van Barcelona, die zijn traditionele karakter combineert met de innovatieve sfeer van 22 @. Daarnaast is het gelegen nabij het strand van Mar Bella en verschillende groene ruimtes.

Deze accommodatie van 96 m² is ontworpen om zich aan te passen aan de huidige levensstijl van de eigenaren en wordt gekenmerkt door een modern en functioneel ontwerp, een zorgvuldig geplande indeling, veel licht en hoogwaardige afwerkingen en materialen waaronder merken opvallen als Gröhe, Frank of Neff . Daarnaast heeft het functies zoals gemotoriseerde jaloezieën of een domoticasysteem om uw leven comfortabeler te maken.

Bij het betreden van het pand, vinden we 2 fantastische slaapkamers aan de linkerkant, een van hen met een eigen badkamer. Aan de rechterkant is er nog een slaapkamer, deze keer een eenpersoonskamer en een grote woonkamer met een open keuken, een comfortabele ruimte en veel natuurlijk licht. Een aparte badkamer completeert dit huis.

Bovendien profiteert het pand van uitstekende gemeenschappelijke ruimtes: het heeft opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers van elektrische voertuigen en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de hete maanden en te genieten van de Middellandse Zee zon, met uitzicht op de zee en de stad.

Neem contact met ons op om dit fantastische appartement met 3 slaapkamers naast het strand in Poblenou te bezoeken.

Indeling

  • Woonkamer met open keuken
  • 2 slaapkamers (1 met eigen badkamer)
  • 1 eenpersoonskamer
  • 1 complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16909
€504,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst