BCN16915
464,000 Appartement Te koop

Nieuwbouw 2 Slaapkamer Appartement met 11m² terras te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 61m²
  • Terras 11m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Poblenou, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €405,000

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Ongelofelijk appartement met een zonnig terras in een nieuw project met een gemeenschappelijk dakterras met zwembad, een garage en opslagruimtes in Poblenou.

Poblenou Taulat, een exclusieve nieuwbouwproject, presenteert dit prachtige appartement in eigentijdse stijl in Poblenou, een opkomende wijk van Barcelona die zijn traditionele karakter combineert met de kosmopolitische sfeer van 22 @, de innovatieve wijk van Barcelona. Het gebouw, ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay, biedt allerlei diensten en voorzieningen, zoals een garage, een opslagruimte en een indrukwekkend gemeenschappelijk terras met een zwembad. Daarnaast is het gebouw gelegen nabij het strand en verschillende groene gebieden.

Deze accommodatie van 61 m² is ontworpen om aan te passen aan een moderne levensstijl en wordt gekenmerkt door zijn moderne en praktische ontwerp, een zorgvuldig geplande indeling, veel natuurlijk licht en hoogwaardige afwerkingen en materialen waaronder merken zoals Gröhe, Frank of Neff. Daarnaast heeft het functies zoals gemotoriseerde jaloezieën of een domoticasysteem om uw leven gemakkelijker te maken.

Bij binnenkomst vinden we het nachtgedeelte aan de rechterkant, dat bestaat uit een comfortabele eenpersoonskamer en een tweepersoonsslaapkamer, zeer ruim, met een eigen badkamer en toegang tot het terras. Aan de linkerkant van de ingang biedt het appartement een lichte en ruime woon-eetkamer met een open moderne keuken. Deze kamer biedt toegang tot het terras, de ideale plek voor een tafel en stoelen en om te ontspannen op zonnige dagen en te genieten van het heerlijke lokale klimaat.

Daarnaast hebben bewoners toegang tot uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, zoals opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor elektrische voertuigladers en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de hete maanden en te genieten van de mediterrane zon , met uitzicht op de zee en de stad.

Neem contact met ons op om dit fantastische appartement met 2 slaapkamers te bezoeken in Poblenou, een bloeiende wijk van Barcelona.

Indeling

  • Een woonkamer met open keuken en toegang tot terras
  • Een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en toegang tot terras
  • Een enkele slaapkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16915 €464,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst