Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
BCN16916
€ 705,000
Appartement Te koop
12 afbeeldingen beschikbaar
BCN16916
€ 705,000
Appartement Te koop

Excellent 4 Slaapkamer Appartement met 17m² terras te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 108m²
  • Terras 17m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Fantastisch nieuw te bouwen huis in een exclusief gebouw met een zwembad, garage en opslagruimten dichtbij het strand van Mar Bella, in de buurt van Poblenou.

Deze fantastische woning in eigentijdse stijl bevindt zich in Poblenou Taulat, een exclusieve nieuwbouw ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay, met faciliteiten zoals een garagevloer, een opslagruimte en een indrukwekkend gemeenschappelijk terras met zwembad. Het ligt in de buurt van het strand van Mar Bella en verschillende groene gebieden in de buurt van Poblenou, een gebied dat zijn traditionele karakter combineert met de kosmopolitische sfeer van 22 @, het innovatie-district van Barcelona.

Het appartement, van 109 m², is ontworpen als een moderner huis, voorbereid om aan te passen aan de hedendaagse levensstijl en wordt gekenmerkt door een moderne en praktische lay-out met veel natuurlijk licht en hoogwaardige materialen en afwerkingen, waaronder merken zoals Gröhe, Frank en Neff. Daarnaast heeft het functies zoals gemotoriseerde jaloezieën en een domoticasysteem om uw leven gemakkelijker te maken.

Bij binnenkomst vinden we links een modern uitgeruste keuken en aan de rechterkant een grote woonkamer. Deze gezellige en comfortabele kamer krijgt veel natuurlijk licht dankzij de toegang tot een terras, een perfecte hoek om te genieten van het bevoorrechte klimaat van het gebied. De accommodatie biedt ook 3 prachtige eenpersoonskamers en een grote slaapkamer met een eigen badkamer. Een badkamer completeert het appartement.

Bewoners hebben toegang tot uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, zoals opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers van elektrische voertuigen en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de hete maanden en te genieten van de mediterrane zon, bewonderend het uitzicht op zee en de stad.

Neem contact met ons op om dit fantastische appartement met 4 slaapkamers en een terras te bezoeken, naast het strand in Poblenou.

Indeling

  • Een woonkamer met toegang tot een terras
  • Een aparte ingerichte keuken
  • Een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer
  • 3 eenpersoons slaapkamers
  • Een complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16916
€705,000
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst