Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
BCN16918
€ 601,500
Appartement Te koop
12 afbeeldingen beschikbaar
BCN16918
€ 601,500
Appartement Te koop

Excellent 4 Slaapkamer Appartement met 17m² terras te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 109m²
  • Terras 17m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Prachtig nieuw huis in een exclusief gebouw met een zwembad, garage en opslagruimtes, in Poblenou, in de buurt van het strand van Mar Bella.

De exclusieve nieuwbouwproject, Poblenou Taulat, biedt dit fantastische huis in eigentijdse stijl, ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay, gelegen in een uitstekend gebouw met faciliteiten zoals een garagevloer, een opslagruimte en een indrukwekkend gemeenschappelijk terras met een zwembad . Het ligt in de buurt van het strand van Mar Bella en verschillende groene gebieden in Poblenou, een gebied dat zijn traditionele karakter combineert met de kosmopolitische sfeer van 22 @, de innovatieve wijk van Barcelona.

Het appartement van 109 m² is opgevat als een moderne woning en klaar om aan te passen aan de hedendaagse levensstijl. Het heeft een modern en praktisch ontwerp, een zorgvuldig geplande indeling, veel natuurlijk licht en hoogwaardige afwerkingen en materialen, waaronder merken als Gröhe, Frank en Neff. Daarnaast heeft het functies zoals gemotoriseerde jaloezieën en een domoticasysteem om uw leven gemakkelijker te maken.

Bij binnenkomst vinden we een keuken, aan de rechterkant, uitgerust met hoogwaardige afwerkingen, en aan de linkerkant, een grote woon-eetkamer. Deze woonruimte is aangenaam en comfortabel, geniet van natuurlijk licht dankzij de toegang tot een terras, een perfecte hoek om te genieten van het bevoorrechte lokale klimaat. De accommodatie biedt ook 3 prachtige eenpersoonsslaapkamers en een grote slaapkamer met een eigen badkamer. Een tweede badkamer maakt de lay-out compleet.

Bewoners hebben toegang tot uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, zoals opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers van elektrische voertuigen en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen in de warmere maanden en te genieten van de mediterrane zon, bewonderend het uitzicht op zee en de stad.

Neem contact met ons op om deze fantastische nieuwbouwwoning met een terras in Poblenou te bezoeken.

Indeling

  • Een woonkamer met toegang tot een terras
  • Een aparte ingerichte keuken
  • Een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer
  • 3 eenpersoons slaapkamers
  • Een complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16918
€601,500
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst