BCN16920
432,000 Appartement Te koop

Nieuwbouw 2 Slaapkamer Appartement te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlakte 73m²
  • Terras 3m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Poblenou, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €405,000

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Ongelooflijke nieuwbouwwoning met hoogwaardige afwerkingen en materialen, in een gebouw met een zwembad, garage en opslagruimtes, in Poblenou.

Poblenou Taulat, een exclusieve nieuwbouwproject, biedt dit prachtige eigentijdse gebouw in Poblenou, een van de opkomende wijken van Barcelona: een gebied dat het karakter van een traditionele wijk combineert met de kosmopolitische en technologische sfeer van 22 @, vlakbij het strand van Mar Bella en verschillende groene gebieden. Het gebouw is ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay en heeft allerlei faciliteiten, zoals een garage, opslagruimtes en een prachtig gemeenschappelijk terras met een zwembad.

Het is een appartement van 73 m² dat is ontworpen met een eigentijdse levensstijl in het achterhoofd, met moderne maar functionele functies, veel licht en hoogwaardige afwerkingen en materialen waaronder merken zoals Gröhe, Frank en Neff, met uitzondering van functies zoals gemotoriseerde jaloezieën en een domoticasysteem.

Het appartement biedt aan de rechterkant de dagruimte, die bestaat uit een modern uitgeruste keuken en een ruime woonkamer. Deze woonkamer is aangenaam en gezellig, met toegang tot een balkon met een prachtig uitzicht en veel licht. Aan de linkerkant van de ingang vinden we het nachtgedeelte, met een comfortabele slaapkamer met tweepersoonsbed en een mooie eenpersoonskamer. Een badkamer completeert het eigendom.

Wat de gemeenschappelijke ruimtes betreft, heeft het gebouw opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers van elektrische voertuigen en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de hete maanden en te genieten van de mediterrane zon, te bewonderen uitzicht op zee en de stad.

Neem contact met ons op om deze ongelooflijke nieuwbouwwoning in Poblenou te bezoeken.

Indeling

  • Een woonkamer met toegang tot een balkon
  • Een aparte ingerichte keuken
  • 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoonskamer
  • 1 complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16920 €432,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst