Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
BCN16939
473.500 €
Appartement Te koop
12 afbeeldingen beschikbaar
BCN16939
473.500 €
Appartement Te koop

Excellent 3 Slaapkamer Appartement te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 96m²
  • Rental yield 3,55%

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Exclusief onroerend goed met 3 slaapkamers en 2 badkamers te koop in een nieuw gebouw met garage, berging en gemeenschappelijk zwembad, te koop in Poblenou.

De exclusieve nieuwbouwproject, Poblenou Taulat, biedt een fantastische eigentijdse woning ontworpen door architecten Jordi Pons en Carrió en Dídac Marsà en Visay. Het appartement bevindt zich in een uitstekend gebouw met functies zoals een garagevloer, een opslagruimte en een indrukwekkend gemeenschappelijk terras met een zwembad. Het ligt vlak bij het strand van Mar Bella en verschillende groene gebieden in de wijk Poblenou, een gebied dat zijn traditionele karakter combineert met de kosmopolitische sfeer van 22 @, de innovatieve wijk van Barcelona.

Dit moderne appartement van 96 m² is perfect aangepast aan de levensstijl van vandaag, gekenmerkt door zijn praktische ontwerp, zorgvuldige verdeling, veel natuurlijk licht en hoogwaardige afwerking en materialen, waaronder merken zoals Gröhe, Frank en Neff. Bovendien heeft het functies zoals gemotoriseerde zonwering en een domoticasysteem om het leven gemakkelijker te maken.

Bij binnenkomst leidt een gang naar het daggedeelte, met een keuken met hoogwaardige afwerking aan de linkerkant en een grote woonkamer aan de rechterkant. Deze kamer, aangenaam en comfortabel, geniet van een overvloed aan natuurlijk licht, aangezien hij uitkomt op een terras, perfect om te genieten van het bevoorrechte klimaat. Het pand biedt ook 3 prachtige slaapkamers, twee tweepersoonskamers (een met eigen badkamer) en een enkele. Een badkamer voltooit de indeling.

Bewoners hebben toegang tot uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, zoals opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers voor elektrische voertuigen en een prachtig dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de warme maanden en te genieten van de mediterrane zon, terwijl u geniet van de uitzicht op de zee en de stad.

Neem contact met ons op om dit fantastische nieuwbouw appartement met een terras in Poblenou te bezoeken.

Indeling

  • Huiskamer
  • Ingerichte keuken
  • Dubbele slaapkamer met eigen badkamer
  • Dubbele slaapkamer
  • Enkele slaapkamer
  • Complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16939
473.500 €
Appartement Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst