Beeld van de ontwikkeling
Gereserveerd
BCN16922
€ 1,150,000
Penthouse Te koop
12 afbeeldingen beschikbaar
BCN16922
€ 1,150,000
Penthouse Te koop

Nieuwbouw 4 Slaapkamer Penthouse met 84m² terras te koop in Poblenou, Barcelona

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 125m²
  • Terras 84m²

Deze woning maakt deel uit van de Poblenou Taulat Appartementen, Poblenou, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Ongelooflijk nieuwbouw penthouse met een groot terras in een exclusief gebouw met gemeenschappelijk zwembad en garage naast het strand in Poblenou.

Deze prachtige woning in eigentijdse stijl bevindt zich in Poblenou Taulat, een nieuwbouwproject ontworpen door de architecten Jordi Pons Carrió en Dídac Marsà Visay. Het gebouw, dat zeer exclusief is, heeft allerlei voorzieningen, waaronder een garage, een opslagruimte en een prachtig gemeenschappelijk terras met een zwembad. Het is gelegen in Poblenou, een van de meest kosmopolitische en opkomende buurten van Barcelona, die zijn traditionele karakter combineert met de innovatieve sfeer van 22 @. Daarnaast bevindt het zich in de buurt van het strand van Mar Bella en verschillende groene gebieden.

Dit huis van 125 m² is ontworpen met een hedendaags, functioneel ontwerp, ideaal voor een moderne levensstijl. Het heeft een zorgvuldig geplande indeling, veel natuurlijk licht en hoogwaardige afwerkingen en materialen, waaronder opvallende merken als Gröhe, Frank en Neff. Het heeft ook functies zoals gemotoriseerde jaloezieën en een domoticasysteem om uw leven comfortabeler te maken.

Bij binnenkomst hebben we direct toegang tot het daggedeelte, dat is samengesteld uit een aparte keuken, die is uitgerust met de beste merken en een grote woonkamer. Deze woonruimte is ruim en aangenaam en heeft toegang tot een groot terras van 84 m² waar u een solarium kunt plaatsen waar u kunt genieten van de mediterrane zon of een ontspanningsruimte, waar u bijeenkomsten met familie en vrienden kunt houden, bewonderen uitzicht op zee en de stad. Het nachtgedeelte herbergt 4 slaapkamers, waaronder 3 tweepersoonskamers (de master met eigen badkamer) en nog een eenpersoonskamer. Een badkamer completeert het penthouse.

Het pand heeft uitstekende gemeenschappelijke ruimtes: het heeft opslagruimten, een garagevloer met pre-installatie voor opladers van elektrische voertuigen en een mooi dakterras met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de hete maanden.

Neem contact met ons op om dit fantastische penthouse-appartement met 4 slaapkamers te bezoeken in een indrukwekkend gebouw met een zwembad en een garage.

Indeling

  • Een woonkamer met toegang tot een terras van 84 m²
  • Een aparte ingerichte keuken
  • Een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer
  • Nog eens 2 slaapkamers
  • 1 eenpersoonskamer
  • 1 complete badkamer

Ligging

Poblenou, een van de meest opkomende gebieden van Barcelona, wordt gekenmerkt door de combinatie van een traditionele wijk met de kosmopolitische en technologische atmosfeer die de afgelopen jaren heeft gedreven. Het is een benijdenswaardige locatie, omdat het alle diensten en voorzieningen voor het dagelijks leven biedt, terwijl het ook dicht bij het strand ligt en diverse groene gebieden heeft.

BCN16922
€1,150,000
Penthouse Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst