LFS1734 2.800.000 € Villa te koop

Excellent 3 Slaapkamer villa met 4,733m² Tuin te koop in Sarrià, Barcelona

 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 3
 • Plattegrond 300m²
 • Perceeloppervlakte 5.033m²
 • Tuin 4.733m²

Prachtig familiehuis te koop in Barcelona met uitstekende buitenruimte en uitzonderlijk uitzicht op zee en de bergen.

Belangrijkste eigenschappen villa

 • Zwembad
 • Tuin
 • Terras
 • Natuurlijke lichtinval
 • Parkeerplaats
 • Plattegrond 300m²

Wat je moet weten over deze villa

Prachtig landgoed met ongelooflijke faciliteiten verscholen in het beschermde nationale park rondom Barcelona. De accommodatie ligt aan de kant van een berg en biedt een spectaculair uitzicht over het Collserola National Park en de Middellandse Zee.

Verspreid over de heuvel is het totale perceel 5000 m². Bij de ingang van het pand bevindt zich een poortgebouw met 2 slaapkamers in een eigen tuin, die kan worden gebruikt als personeelsverblijf of een gastenverblijf. De rit, toegankelijk via elektrische poorten, is prachtig geplaveid en loopt door de aangelegde tuinen naar de voorkant van het huis, langs een van de genereuze garages voor twee auto's.

Het huis heeft verschillende ingangen, waaronder een via de tweede twee auto garage, die ook toegang heeft tot de kelder. Verdeeld over twee kamers, heeft de wijnkelder achterlichten om de flessen weer te geven, evenals speciale verlichting zodat u het sediment van dichtbij kunt bekijken. Ingebouwde kachels, thermostaten en vitrinekasten completeren deze oase van wijnkenners.

Verdeeld over drie verdiepingen, en met extra torenkamers, heeft het huis een indeling die het natuurlijke licht en uitzicht optimaliseert, waarbij de meeste kamers uitkijken over de vallei en de tuinen. De garage leidt naar de begane grond, die een gast suite (compleet met en-suite badkamer en studie), een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer, en de slaapkamer met badkamer en een grote kleedkamer omvat.

De eerste verdieping, bereikbaar via de voordeur, leidt naar het torentje en heeft een prachtige hal met een gastentoilet. De hal leidt naar de open woon- en eetkamer die aansluit op de grote serre. De woonkamer heeft een volledig functionele open haard, terwijl de serre een ingebouwde barbecue heeft en genoeg ruimte om gemakkelijk plaats te nemen 12. De keuken is toegankelijk via de woonkamer en leidt naar andere servicekamers; de wasruimte en keuken opbergkasten.

Het torentje heeft twee verdiepingen: de eerste verdieping wordt momenteel gebruikt als een muziekkamer, maar kan ook worden gebruikt als een tweede zitkamer, een kleine bibliotheek of zelfs een kantoor. De bovenste verdieping van het torentje heeft een prachtig glas in lood raam op de wenteltrap en wordt momenteel gebruikt als een studie. Deze kamer leidt verder naar de zolder, een enorme ruimte met fantastische dakranden en balken en dezelfde adembenemende uitzichten. Momenteel opgesplitst in drie delen die worden gebruikt voor opslag, kan dit gemakkelijk worden omgezet in een andere gast suite.

De tuinen variëren van terrassen met ingebouwde barbecues tot bloementuinen en volgroeide struiken. Ze bieden een verscheidenheid aan schaduwrijke schuilplaatsen in de schaduw. Naast de tuinen is er ook een zwembad met kleedkamers, douches en een grote opslagruimte voor tuinmeubilair.

Een van de meest unieke kenmerken van het pand is de geschiktheid om paarden te houden. Er zijn drie kleine stallen die in perfecte staat zijn en een kleine paddock aan de voorkant, er is ook een grotere paddock die de heuvel achterwaarts uitspreidt. Verder is er een kleedruimte voor de paardensportfaciliteiten, een zadelkamer en een grote opslagruimte voor het voer.

Boven de verschillende kleedkamers en royale buitenopslagruimtes bevindt zich de enorme speelkamer met een prachtig uitzicht, een andere ingebouwde barbecue en voldoende ruimte om gemakkelijk in een 30-persoons tafel te passen. Een speeltuin voor de kinderen completeert het indrukwekkende scala aan buitenfaciliteiten die de accommodatie heeft.

De accommodatie heeft een beveiligingssysteem voor totale gemoedsrust. Met een uitstekende toegang tot Barcelona, ​​indrukwekkende faciliteiten en een spectaculair uitzicht, is dit een uitzonderlijke accommodatie die de aantrekkingskracht van het landelijke wonen combineert met de nabijheid van een van de meest kosmopolitische steden van Europa: een onverslaanbare en unieke combinatie.

Villa te koop

Indeling villa

Begane grond

 • Gastensuite met badkamer
 • Tweepersoons slaapkamer en badkamer
 • Hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en kleedkamer

Eerste verdieping

 • Woon-eetkamer die leidt naar een serre
 • Keuken
 • Wasruimte

Torentje

Eerste verdieping
 • Muziekkamer, kantoor of bibliotheek
Tweede verdieping
 • Grote zolderruimte

Sarrià, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Onroerend goed in een bergachtige locatie, omringd door bomen en met een prachtig uitzicht- Goed verbonden met Barcelona, ​​maar toch een zeer rustige en private omgeving.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

LFS1734 2.800.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen