Afbeelding van het onroerend goed
LFS4635
4.995.000 €
Huis / Villa Te koop
17 afbeeldingen beschikbaar
LFS4635
4.995.000 €
Huis / Villa Te koop

Spectaculaire villa te koop, gelegen in de wijk Sarrià van Barcelona's Zona Alta, met een kavelvan meer dan 41,000m², weelderige tuinen, een zwembad (in aanbouw) en een fantastisch uitzicht over Barcelona en de zee.

  • Slaapkamers 8
  • Badkamers 9
  • Woonoppervlakte 920m²
  • Perceeloppervlakte 30.000m²

Unieke volledig gerestaureerde 8 slaapkamers modernistische woning te koop in Barcelona. Deze spectaculaire monumentale woning heeft een grote historische waarde en een prachtig uitzicht over Barcelona en de zee vanaf de heuveltop

Ontworpen door de beroemde architect Jerome Granell i Manresa in 1912. De Villa Paula staat op de Carretera de las Aigües in Barcelona op een perceel van 41,000m², waardoor het een van de grootste kavels is die een particulier kan bezitten in Barcelona.
Het heeft veel originele prachtige architectonische kenmerken zoals de gevel, marmer en mozaïeken betegelde vloeren, hoge plafonds met sierlijsten, prachtige gebrandschilderde ramen, gebogen trap en een dak van groene Arabische tegels.
Het pand heeft opvallende uiterlijke kenmerken zoals terrassen, tuinen, een prachtige infinity zwembad (in aanbouw) met adembenemend uitzicht over de stad en de zee.
De woning van 765.20m² is verdeeld over 4 verdiepingen en daarnaast nog een toren, een bewaker en een pension gescheiden van het hoofdgebouw door een gang en een garage op het zelfde niveau als de Vallvidrera weg.

Dit project is one-of-a-kind met een liefdevolle restauratie door Javier Barba / BC Estudio Architecten, waardoor de ware geest van dit monument is teruggekeerd naar Villa Paula.

Meer informatie en foto's zijn beschikbaar voor geschikte kopers

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Lift
  • Parkeerplaats

Extra's

- Gerenoveerd modernistisch huis
- Unieke locatie met uitzicht op Barcelona en de Middellandse Zee
- Infinity zwembad (momenteel onder constructie)
- Originele kenmerken, waaronder glas in lood ramen en mozaïeke tegelvloeren
- Spa ruimte
- Sportschool
- Catalaanse plafonds met lijstwerk
- Torenkamer met een spectaculair 360 graden uitzicht
- Houten vloeren
- Lift
- Onafhankelijk gezoneerd HVAC
- Vloerverwarming
- Ingebouwde kasten
- 2 onafhankelijke alarmsystemen met camera's (interieur / exterieur)
- Opslagruimte
- LED-verlichting 
- Garage voor 2 auto's en een werkplaats
- Grote stortbak en water Reclaim / hergebruik systeem

Indeling

Begane grond:
- Lichte en ruime salon met open haard en een erker met uitzicht op de stad
- Woonkamer met een spectaculair uitzicht
- Conservatorium
- Groot terras
- Keuken met ontbijthoek uitgerust met een koelkast, spoelbak en houten pizza-oven
- Pantry
- Bijkeuken
- Vestiaire
- Dienst ensuite slaapkamer

Eerste verdieping:
- Master ensuite slaapkamer met gas open haard, badkamer met bad en toegang tot terras met prachtig uitzicht over Barcelona en de zee
- 2 extra slaapkamers
- Badkamer
- Master slaapkamer met ensuite badkamer met bad en regendouche, gas open haard en toegang tot terras met prachtig uitzicht over Barcelona en de zee

Tweede verdieping:
- Dubbele ensuite slaapkamer met balkon
- Duplex tweepersoons ensuite slaapkamer met balkon
- Tweepersoons ensuite slaapkamer

Derde verdieping:
- Torenkamer studio / kantoor met panoramisch uitzicht

Kelder:
- Dubbele ensuite slaapkamer met toegang tot terras en tuin
- Kinder speelkamer / filmzaal
- Spa met sauna, stoombad en koude douche
- Sportschool
- Machinekamer
- Garage voor 2 auto's met veel bergruimte
- Volledig ingerichte badkamer
- Wijnkelder

Ligging

Sarrià is gelegen in het hart van de Zona Alta van Barcelona en is een van de oudste wijken in Zona Alta. Sarria ligt tussen Tres Torres en Pedralbes en wordt door velen beschouwd als het hart van de Zona Alta.
Sarrià bestond oorspronkelijk uit een paar kleine smalle straatjes langs de Mayor de Sarrià. Nu is het verspreid over de Collserola bergketen. Sarrià is een van de weinige wijken waar je hele huizen kunt vinden in Barcelona. Doordat vele van de beste internationale scholen en Engels sprekende scholen van Barcelona in deze wijk liggen is Sarrià uitgegroeit tot een zeer populair gebied voor internationale gezinnen die verhuizen naar Barcelona.
Appartementen in Sarrià zijn over het algemeen groter dan in andere gebieden en velen hebben dienst kwartalen met een aparte service-ingang en lift voor de dienstbode. In bijna alle woningen zijn vele originele elementen te zien en sommige appartementen vereisen nog een kleine modernisering. Door de laagbouw en ruime indeleing van de gebouwen kunnen de appartementen in Sarrià profiteren van uitstekende natuurlijke lichtinval. De meeste appartementen hebben ook een ondergrondse parkeergarage in dezelfde of in een nabijgelegen gebouw.

Het is nog steeds mogelijk om privé-vrijstaande huizen in Sarrià vinden. Dit zijn meestal klassieke woningen daterend uit het begin van de vorige eeuw (vaak met een modernistische thema) of nieuwbouw. Sommige ontwikkelaars zijn ook begonnen met de bouw van state-of-the-art luxe moderne huizen met tuin, parkeerplaats en een eigen zwembad. Er zijn ook een aantal woningen gebouwd in de jaren 1960 en 1970 dienog enige modernisering nodig hebben.
Er zijn verschillende metrostations in de wijk Sarrià en er tal van buslijnen in werking. De verbindingen met de stad en naar de internationale luchthaven zijn goed.

Bekijk meer woningen die te koop zijn in Sarrià.

Energie certificaat

Energie certificaat G

LFS4635
4.995.000 €
Huis / Villa Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst