Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
BCN19764
624.000 €
Appartement Te koop
9 afbeeldingen beschikbaar
BCN19764
624.000 €
Appartement Te koop

Excellent 4 Slaapkamer Appartement met 25m² terras te koop in Vila Olimpica

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 119m²
  • Terras 25m²

Deze woning maakt deel uit van de Les Arts Appartementen, Vila Olimpica, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Uitstekend nieuw appartement met 4 slaapkamers en een terras te koop in deze nieuwbouwproject in Vila Olimpica.

Les Arts, een exclusieve nieuwbouwproject, bevindt zich in de buurt van Plaça de les Glòries en het toekomstige Plaça de Les Arts. De ontwikkeling biedt prachtige, hoogwaardige huizen in het moderne 22 @ district van Barcelona, in Poblenou, een rustige en moderne wijk die het technologische, artistieke en innovatieve centrum van Barcelona is geworden. Dit gebied, dat voortdurend in transformatie is, ligt dicht bij culturele bezienswaardigheden zoals het Teatre Nacional, L'Auditori, de universiteit Pompeu Fabra en het Museu del Disseny in Barcelona.

Deze woning heeft een oppervlakte van 119 m² en heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en een terras van 25 m². De ontwikkeling biedt parkeergelegenheid en 2 gemeenschappelijke zwembaden op het dak voor het plezier van de bewoners. De units zijn met de grootste zorg ontworpen om stedelijke huizen te creëren die modern, gastvrij en warm zijn. De woningen beschikken over ruime woon-eetgedeelte, badkamers met hoogwaardige afwerking en uitgeruste keukens.

De appartementen profiteren ook van afwerkingen en accessoires die zorgen voor maximaal comfort, waaronder warm-koude airconditioning, houten vloeren en zonne-energie.

Een geweldige investeringskans.

Indeling

  • Huiskamer
  • Keuken
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Terras

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in 22 @, in de wijk Poblenou, een van de meest opkomende wijken van Barcelona. Het oude industriegebied van de stad is nu het technologische en innovatieve centrum van de hoofdstad, met oude gerehabiliteerde fabrieken die de thuisbasis zijn geworden van kunstenaars, ontwerpers en jonge ondernemers, die een unieke creatieve sfeer bieden.

Deze buurt heeft supermarkten, lokale winkels en alternatieve winkels, hoewel het ook dicht bij het winkelcentrum Glòries en Els Encants ligt, een van de bekendste tweedehandsmarkten in Europa.

Het ligt dicht bij de zee, een paar minuten van het strand van Bogatell en Mar Bella, veel rustiger en schoner dan andere, meer centrale stranden. Het gebied profiteert ook van twee grote groene gebieden, het Parc de Poblenou en het Parc Central de Poblenou, ideaal voor een wandeling of voor buitensporten.

De verbindingen met het openbaar vervoer zijn ook uitstekend, met de metro (lijn L4), bus en tram, zodat u gemakkelijk de rest van de stad kunt bereiken.

BCN19764
624.000 €
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst