Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
BCN19769
630.000 €
Appartement Te koop
9 afbeeldingen beschikbaar
BCN19769
630.000 €
Appartement Te koop

Excellent 4 Slaapkamer Appartement met 25m² terras te koop in Vila Olimpica

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 119m²
  • Terras 25m²

Deze woning maakt deel uit van de Les Arts Appartementen, Vila Olimpica, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Spectaculair nieuwbouw appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers en toegang tot een groot terras in Poblenou, een aangename wandeling van het strand.

Dit appartement met 4 slaapkamers maakt deel uit van een nieuwbouwproject nabij Plaça de les Glòries en het toekomstige Plaça de Les Arts. Deze ontwikkeling biedt prachtige woningen van hoge kwaliteit in het 22 @ district van Barcelona, in Poblenou, een rustige en moderne wijk die het technologische, artistieke en innovatieve centrum van Barcelona is geworden.

Het appartement bestaat uit 4 slaapkamers en 2 badkamers, met een dag- en nachtgedeelte. Bij binnenkomst in het appartement vinden we 3 slaapkamers: 2 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer, met een gedeelde badkamer. Aan het einde van de gang bevindt zich de hoofdslaapkamer welke beschikt over een eigen badkamer en toegang tot het terras. Aan de andere kant van het appartement bevinden zich de keuken, woonkamer en eetkamer, die ook uitkomt op het fantastische terras, de ideale plek om te genieten van het warme klimaat van de stad.

De woningen zijn met de grootste zorg ontworpen om moderne, gezellige en warme stadswoningen te creëren. Ze hebben ruime woon-eetkamers, badkamers met hoogwaardige afwerking en uitgeruste keukens. Bovendien profiteren de naar buiten gerichte slaapkamers van veel natuurlijk licht.

De appartementen hebben afwerkingen en accessoires die maximaal comfort garanderen, waaronder warme en koude airconditioning, houten vloeren en zonne-energie. Daarnaast biedt het gebouw parkeerplaatsen.

Een geweldige investeringsmogelijkheid.

Indeling

  • Huiskamer
  • Keuken
  • 2 dubbele slaapkamers
  • Eenpersoons slaapkamer
  • Complete badkamer
  • Hoofdslaapkamer met eigen badkamer

Ligging

Deze nieuwbouwproject bevindt zich in 22 @, in de wijk Poblenou, een van de meest opkomende wijken van Barcelona. Het oude industriegebied van de stad is nu het technologische en innovatieve centrum van de hoofdstad, met oude gerehabiliteerde fabrieken die de thuisbasis zijn geworden van kunstenaars, ontwerpers en jonge ondernemers, die een unieke creatieve sfeer bieden.

Deze buurt heeft supermarkten, lokale winkels en alternatieve winkels, hoewel het ook dicht bij het winkelcentrum Glòries en Els Encants ligt, een van de bekendste tweedehandsmarkten in Europa.

Het ligt dicht bij de zee, een paar minuten van het strand van Bogatell en Mar Bella, veel rustiger en schoner dan andere, meer centrale stranden. Het gebied profiteert ook van twee grote groene gebieden, het Parc de Poblenou en het Parc Central de Poblenou, ideaal voor een wandeling of voor buitensporten.

De verbindingen met het openbaar vervoer zijn ook uitstekend, met de metro (lijn L4), bus en tram, zodat u gemakkelijk de rest van de stad kunt bereiken.

BCN19769
630.000 €
Appartement Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst