Nieuw
GAV49844 1.650.000 € Villa te koop

Excellent 5 Slaapkamer villa te koop in Montmar, Barcelona

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 6
  • Plattegrond 550m²

Ruimtes Villa met hoogwaardige afwerking en volledig gerenoveerd, bestaande uit 5 slaapkamers, 5 badkamers, fitnessruimte, zwembad en tuin in een prachtige omgeving van Montemar

Belangrijkste eigenschappen villa

  • Plattegrond 550m²

Wat je moet weten over deze villa

Lucas Fox presenteert luxe villa met 5 slaapkamers, zwembad en tuin in Montemar. Bij binnenkomst worden we begroet door een aantrekkelijk zwembad en een veranda. Het ontwerp nodigt uit tot gezinsrust en privacy.

Bij binnenkomst in het huis worden we begroet door een grote en ruime woonkamer, gevolgd door een designkeuken, een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en een gastenbadkamer.

Op de volgende verdieping vinden we 4 tweepersoonsslaapkamers en 3 badkamers. De hoofdkamer bestaat ook uit een grote kleedkamer en een grote eigen badkamer.

Op de volgende verdieping vinden we een grote garage, een studeerkamer en een opslagruimte.

De buitenkant heeft een grote privétuin met verschillende kamers voor familie- en sociaal plezier. Het zwembad heeft een ideale afmeting met ruimte om eromheen te liggen en privacy, aangezien het niet voor het huis kan worden gebouwd omdat het een beschermde ruimte is.

Het is gelegen in de urbanisatie Montemar van Castelldefels, waar steeds meer vraag naar is vanwege de nabijheid van het strand en het stadscentrum, wat handig is voor het dagelijkse leven van het gezin.

Castelldefels is een kuststad ongeveer 20 kilometer ten zuidwesten van Barcelona, in de regio Baix Llobregat. Met een oppervlakte van bijna 13 vierkante kilometer staat het bekend om zijn bruisende lokale leven, zijn uitgestrekte stranden en zijn uitstekende levenskwaliteit.

De stad is een paradijs voor sportliefhebbers en biedt hoogwaardige faciliteiten voor activiteiten als surfen, kitesurfen, zeilen en windsurfen. Het staat ook bekend om zijn Olympische kanaal, dat wordt gebruikt voor roei- en kanotraining.

Castelldefels is de thuisbasis van verschillende gerenommeerde onderwijsinstellingen, waaronder de Polytechnische Universiteit van Catalonië (UPC). Bovendien is het de thuisbasis van een diverse internationale gemeenschap, waardoor het een kosmopolitische en open plek is.

Castelldefels wordt omgeven door het natuurpark Garraf en biedt tal van wandel- en fietsroutes, waardoor bewoners en bezoekers kunnen genieten van de natuur en een prachtig panoramisch uitzicht.

Het gastronomische aanbod in Castelldefels is gevarieerd en van hoge kwaliteit, met talrijke restaurants die alles bieden, van de traditionele Catalaanse keuken tot internationale gerechten.

Castelldefels is zeer goed verbonden met Barcelona en de luchthaven El Prat, dankzij een efficiënt openbaar vervoersnetwerk dat treinen en bussen omvat. Deze toegankelijkheid maakt het een populaire optie voor degenen die in Barcelona werken, maar liever in een rustigere omgeving wonen.

Villa te koop

Extra's

Portiek

Zwembad

Keuken

Woonkamer

5 kamers

5 badkamers

1 Familiekamer

Tuin

Keer bekeken

Opslagruimte

Garage

550m2 gebouwd

660m2 perceel

Indeling villa

Verdieping 1:

Ingang

Tuin

Zwembad

Portiek

Ingang garage

Woonkamer

Keuken

Hoffelijkheid badkamer

Tweepersoonskamer

Badkamer

Verdieping O:

Slaapkamers

Badkamers

Familiekamer

Verdieping 1:

Garage

Studie

Opslagruimte

Tuin

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

GAV49844 1.650.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Castelldefels

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen