Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
Verkocht
BCN10944
€ 747,300
Appartement Verkocht
18 afbeeldingen beschikbaar
BCN10944
€ 747,300
Appartement Verkocht

Nieuwbouw 3 Slaapkamer Appartement met 18m² terras te koop in Esplugues, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 114m²
  • Terras 18m²

Deze woning maakt deel uit van de DIAGONALT 4 Appartementen, Esplugues, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Gloednieuw appartement met 3 slaapkamers en uitzonderlijke gemeenschappelijke voorzieningen, te koop in Esplugues, Barcelona.

Deze gloednieuwe ontwikkeling ligt op meer dan een hectare eigen grond en biedt luxe huizen in Esplugues, Barcelona. Vanuit deze exclusieve omgeving kunnen bewoners elke dag wakker worden om de zon boven de zee en de stad te zien opkomen vanuit het comfort van hun eigen huis, aan de rand van het natuurpark Collserola.

Het omheinde gemeenschappelijke terrein beschikt over zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padelbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig binnenzwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Bovendien beschikken de gebouwen over intelligente bouwtechnologie, 24-uurs beveiliging en een conciërgeservice voor totale gemoedsrust. Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken.

Eigenaren kunnen de lay-out en het interieur van hun gloednieuwe huis kiezen: kies uit minimale, stedelijke of vintage afwerkingen en 3 verschillende lay-outopties. Dit appartement heeft een oppervlakte van 114 m² met een terras van 18 m², 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het appartement wordt verkocht samen met 2 parkeerplaatsen en een berging (niet inbegrepen in de prijs).

Een fantastische kans in een prestigieus deel van Barcelona.

Verwacht voor voltooiing Q2 2022.

Indeling

  • Woon-eetkamer
  • Keuken
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers

Ligging

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, zeer geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal. Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad in de buurt.

BCN10944
€747,300
Appartement Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst