Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
Verkocht
BCN10971
€ 1,894,100
Penthouse Verkocht
18 afbeeldingen beschikbaar
BCN10971
€ 1,894,100
Penthouse Verkocht

Nieuwbouw 5 Slaapkamer Appartement met 134m² terras te koop in Esplugues, Barcelona

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlakte 162m²
  • Terras 134m²

Deze woning maakt deel uit van de DIAGONALT 4 Appartementen, Esplugues, Barcelona ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Exclusief nieuwbouw appartement te koop in een ontwikkeling met uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen in Esplugues, Barcelona.

Dit exclusieve gloednieuwe project ligt op meer dan een hectare eigen grond en biedt luxe huizen in Esplugues, Barcelona, waar bewoners elke dag wakker kunnen worden om de zon te zien opkomen boven de zee en de stad vanuit hun eigen huis, aan de rand van het natuurpark Collserola.

Op het beveiligde, omheinde gemeenschappelijke terrein vinden we zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padelbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig overdekt zwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Parkeerplaatsen en bergingen zijn ook aanwezig en dit gebouw beschikt over intelligente bouwtechnologie, 24-uurs beveiliging en een conciërgeservice voor volledige gemoedsrust.

Dit indrukwekkende appartement op de zevende verdieping van 162 m² biedt een woon- en eetkamer met toegang tot een terras, een keuken, 5 slaapkamers en 3 badkamers. De fantastische 134 m² terrassen bieden uitstekende buitenruimte om te ontspannen en te genieten van het benijdenswaardige klimaat van Barcelona.

Een exclusief gloednieuw huis in een high-end ontwikkeling met uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Indeling

  • Woon-eetkamer met toegang tot het terras
  • Keuken
  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers

Ligging

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, zeer geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal. Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad in de buurt.

BCN10971
€1,894,100
Penthouse Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst