Afbeelding van het onroerend goed
In prijs verlaagd
GAV18599
€ 850,000
Perceel Te koop
1 afbeeldingen beschikbaar
GAV18599
€ 850,000
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Gavà Mar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1,410m²

Prachtig vlak perceel, klaar om op te bouwen, te koop op een uitstekende locatie in Gavà Marítimo

Dit prachtige perceel voor een vrijstaand gebouw is gelegen in een rustige woonwijk, omgeven door pijnbomen en op slechts 800 meter van het strand. Dit hoekperceel is vlak en klaar voor constructie.

Volgens het stedenbouwkundig plan van Generalitat de Catalunya heeft het perceel de volgende bouwkenmerken:

* ONDERAFDELING 20a / 11 (VIII) Eengezinswoning *
Perceel: 1.389 m²
Verhouding vloeroppervlak (0,50) = 694,5 m²
Landdekking (0,20) = 277,8 m²
Hoogte: 9,15 m
Verdiepingen: begane grond + 2 verdiepingen
Randen: voorkant (8 m) - zijkant (5 m) - achtergrond (8 m)

Een prachtig gebied voor koppels en gezinnen met kinderen, gelegen nabij het openbaar vervoer en allerlei diensten. De internationale luchthaven El Prat ligt op slechts 10 minuten afstand. Ernaast is een kinderdagverblijf en de internationale school ligt op 200 meter afstand.

Indeling

Gavà Mar is een prachtige badplaats op slechts 20 minuten rijden van het stadscentrum van Barcelona en op 10 minuten van de internationale luchthaven. een populaire verblijfplaats voor zakelijke pendelaars, gezinnen die een vakantiehuis willen verhuizen of een huis willen kopen, of mensen die willen investeren in onroerend goed. Gavà Mar biedt het beste van twee werelden: een stad met winkelcentra, restaurants, bars en internationale scholen - en niet te vergeten slechts een klein eindje rijden van Barcelona - terwijl het ook aan de kust ligt in het hart van de natuur, omringd door geurig pijnbomen met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen van Garraf National Park.

Ligging

Gavà Mar is een charmante kustplaats op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Barcelona en op 10 minuten van de internationale luchthaven. Een populaire verblijfplaats voor zakenreizigers, gezinnen die willen verhuizen of een vakantiehuis willen kopen, evenals mensen die willen investeren.

Gavà Mar biedt het beste van twee werelden: een stad met winkelcentra, restaurants, bars en internationale scholen en op korte rijafstand van Barcelona, aan de kust, omringd door de natuur. Vanuit de dennenbossen kunt u een glimp opvangen van de Middellandse Zee en de bergen van Garraf National Park.

GAV18599
€850,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst