Afbeelding van het onroerend goed
In prijs verlaagd
MRS1590
€ 950,000
Perceel Te koop
3 afbeeldingen beschikbaar
MRS1590
€ 950,000
Perceel Te koop

Perceel te koop in Alella, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1,293m²

Een prachtige kans om een luxe eigendom van uw eigen ontwerp naast de Middellandse Zee te bouwen.

Een kans om een van de weinige overgebleven bouwkavels te kopen in een van de meest gewilde urbanisaties aan de kust van Maresme , Can Teixidó.

Het perceel van 1.293 m² is groot voor de urbanisatie en is volledig vlak waardoor het bouwpotentieel wordt gemaximaliseerd. Gelegen op slechts een paar minuten lopen van het strand, zou elke woning gebouwd op het perceel een prachtig uitzicht op zee hebben.

Can Teixidó biedt 24 uur per dag privébeveiliging en tennisbanen. Het ligt op slechts 5 minuten van de internationale school Hamelin LAIE in Montgat. De nabijgelegen jachthaven in El Masnou is perfect voor bootliefhebbers.

Het centrum van Barcelona ligt op slechts 15 minuten rijden en de luchthaven kan in 25 minuten worden bereikt.

Neem contact op met Lucas Fox voor meer informatie over plannings- en bouwmogelijkheden.

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Tuin
  • Dichtbij internationale scholen

Ligging

Can Teixidó wordt beschouwd als een van de beste ontwikkelingen in de buurt van de stad Barcelona en heeft 24 uur per dag privébeveiliging en sportfaciliteiten. Het ligt op een perfecte locatie op slechts een paar minuten van de zee, het strand en de jachthaven van El Masnou. De winkels en restaurants van het mooie dorp Alella, een van de gastronomische centra van Cataluña en de lokale wijnproductie, liggen op loopafstand. De stad Barcelona ligt op slechts 20 minuten rijden met de auto en het openbaar vervoer. Er is een uitstekende toegang tot de internationale luchthaven van Barcelona.

De kust van Maresme ligt langs de Middellandse Zeekust, slechts enkele kilometers ten noorden van de stad Barcelona. Het grondgebied van Maresme beslaat het gebied tussen de zee en de heuvels van Serralada Littoral. De geografie van de kust wordt gekenmerkt door lange zandstranden van waaruit de prachtige beboste heuvels uit de zee oprijzen.

De kust van Maresme is een gerenommeerd wijnbouwgebied en het gebied staat bekend om zijn gastronomie met vele uitstekende bodega's en restaurants. Toerisme is een van de belangrijkste lokale industrieën en er zijn uitstekende sportfaciliteiten, waaronder golfbanen, jachthavens en paardrijden, wandelen en andere buitenactiviteiten in de natuurparken.

Er zijn veel mooie charmante dorpjes aan de kust en in de bergen zoals El Masnou, Alella, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt en Caldes d'Estrac. Lucas Fox biedt een eersteklas selectie van Maresme Coast onroerend goed, waaronder appartementen aan het strand, herenhuizen, villa's en traditionele masias. We bieden ook villa's en bouwkavels in exclusieve ontwikkelingen zoals Can Teixidó in Alella, Sant Beger in Teià en Supermaresme in Sant Andreu de Llavaneres.

De kust van Maresme heeft uitstekende verbindingen met de stad Barcelona over de weg en per spoor. Er is ook een goed aanbod van lokale en internationale scholen die hebben bijgedragen aan de groeiende populariteit van het gebied onder internationale kopers van onroerend goed op zoek naar een ontspannen en mooie locatie binnen handbereik van Barcelona.

Bekijk meer panden te koop in Maresme

MRS1590
€950,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst